≫ 

Urnebesno! Andrija Milošević peva uspavanku prasetu dok ono "sanja" slatke snove

Glumac je svojim postupkom nasmejao sve do suza

  • 2

Popularni glumac Andrija Milošević ponovo je nasmejao sve urnebesnim snimkom u kom peva uspavanku prasetu koje "sanja slatke snove", dok mu glumac peva.

Naime, Andrija je u Istri čučnuo pored praseta koje je spavalo i zapevao mu uspavanku. Milošević je nasmejao sve do suza, i po ko zna koju put pokazao da nema konkurenciju kada su originalnost i duhovitost u pitanju.

Milošević je snimak objavio na svom Instagram profilu, a kao i sve što on radi, izazvao je brojne reakcije i mnogi poručuju da zbog njegovog postupka "plaču od smeha".

- Buji, paji, krme moje malo, buji paji i sanjaj žir, sanjaj i glistu, sanjaj i crva, krme moje praseće, ti si krme najveće. Spavaj, spavaj, lepo sanjaj, papkarčiću mali...  - pevao je Andrija.

"Ti kao da držiš opelo", "Baš ste me nasmejali", "Kakav si ti car", "Taman kad pomislim da nema dalje, ti pređeš igricu iznova", "Ti si Bog humora", neki su od komentara.

Kako Andrija prasetu peva uspavanku, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA