Odustao od povlačenja: Vojaž u "vrelim" kadrovima sa pet devojaka, kako će Breskvica reagovati?

Sudeći po atmosferi, u pitanju je snimanje novog spota, što je oduševilo njegove fanove

  • 10
Voyage i Breskvica Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: Nikola Tomić

Reper Mihajlo Veruović, zvani Vojaž, pre nekoliko dana zabrinuo je fanove objavom da se na neko vreme povlači sa svih društvenih mreža. Delovao je prilično revoltirano, ali nije otkrio čime, već je samo naglasio da će se vratiti nikad jači.

Ipak, do povlačenja nije došlo, a Vojaž je na iznenađenje mnogih objavio fotografije sa devojkama u donjem vešu, kako zajedno leže na krevetu. Sudeći po atmosferi, u pitanju je snimanje novog spota, što je oduševilo njegove fanove.

"To care, to se čekalo", "Sad ćeš objasniti svima ko je kralj", "Au, pa ovo će biti nešto brutalno", "Jedva čekamo novu pesmu", samo su neki od komentara fanova.

Dok Vojaž radi na novom materijalu, njegova bivša devojka Anđela Ignjatović Breskvica objavljuje provokativne storije, ali još uvek nije regovala na novi projekat svog nekadašnjeg dragog, koji prvi put na ekranu neće biti sa njom, a ni sa drugom devojkom, već sa njih pet.

Kako izgledaju "vreli" kadrovi za Vojažov spot, pogledajte u galeriji:

Inače, Breskvica je nedavno održala onlajn koncert na Youbox aplikaciji, nakon čega se zahvalila fanovima što je dostigla 500.000 pratilaca na Instagramu. Dan nakon toga, Vojaž je najavio povlačenje, do kojeg nije došlo.

Video: Vojaža slomila pesma: Uhvatio se za glavu kada je došao na red deo koji peva Breskvica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA