"Voljeni moj, nedostaješ mi u svemu i u svakom trenu": Poruka Nine Badrić koja slama srce

Pevačica je sa svojim fanovima podeli fotografiju svog preminulog oca, koji joj je bio veliki oslonac i podrška u životu

  • 0
Nina Badrić Nina Badrić, Foto: ATA Images

Pevačica Nina Badrić neko je ko privatnost čuva daleko od očiju javnosti i veoma retko govori o detaljima svog života i osobama koje je okružuju. Ipak, o jednoj osobi priča često i sa setom.

Naime, pevačica je sa svojim fanovima podeli fotografiju svog preminulog oca, koji joj je bio veliki oslonac i podrška u životu.

Pevačicin otac Sima preminuo je pre sedam godina, a pevačica redovno evocira uspomene na svog pokojnog tatu, i nebrojeno puta ističe da joj mnogo nedostaje, a rečima kojima se obraća svom ocu teraju na suze.

"Voljeni moj tata... Nedostaješ u svemu u svakom trenu i danu. Teško se iko može meriti s tobom", napisala je Nina Badrić uz fotografiju svog preminulog oca i stavila emotikone srca.

Emotivnu objavu pogledajte u galeriji:

Inače, otac Nine Badrić preminuo je 23. avgusta 2014. godine. Da ju je smrt njenog oca toliko pogodila govori i činjenica da se nakon njegove smrti povukla iz javnosti i dugo nije imala snage da stane na scenu.

Video: Nina Badrić opčinila Ušće svojim magičnim glasom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA