Žarko Laušević o ljubavi sa drugom ženom: Želeo sam da sačuvam brak, a ona mi je rekla "razvodim se"

Anita je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu

  • 18
Žarko Laušević Žarko Laušević, Foto: ATA Images

Glumac Žarko Laušević igra jednu od glavnih uloga u novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi", a na snimanje serije stigao je iz Amerike, gde živi skoro 20 godina sa suprugom Anitom Laušević.

Društvo tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji, kako piše "Kurir", pravila mu je upravo supruga Anita, koja je po profesiji šminker.

Ona je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu. Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda.

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je bila udata kada su se upoznali, je pisao i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez "ј" . Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas - ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

Inače, Žarkova supruga je veoma uspešna u Holivudu. Anita je radila i sa najpoznatijim imenima svetske glumačke liste, a njen prvi veći angažman bio je 2004. godine na snimanju filma “Spiderman 2”. Sarađivala je i sa Leonardom Dikaprijom i Kejt Vinselt. Dobila je velike pohvale za svoj rad, a posebno se istakla sjajnim frizuram glavnih likova u serijama “Hronike Tajms Skvera”, “Privatni doktor” i “Instikt”.

Video: Žarko Laušević pali sveće na grobu Nebojše Glogovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    21. mart 2021 | 12:40

    Nisam razumela najbolje da li ovim tekstom relaksirate Zarka sto je ostavio prvu zenu ili sta..?? Hoce li on napisati jos koju knjigu tuzbalicu punu patetike a da mu mi svi budemo ispovedaonica?? Sad o zeni koju je ostavio? I kako eto.. Desilo se. Sve se tako samo desi. A onda jedna knjiga ispovedi i opet smo omiljeni 😀. Sve to tako lepo funkcionise u ovom bezboznickom svetu.

  • Kaja

    21. mart 2021 | 13:54

    Hodajte malo u njegovim cipelama da vidite kako je ...pa onda serite sa komentarima!!!

  • Nikola

    21. mart 2021 | 12:35

    Jebiga Lauš zivot su ti sjebali drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA