≫ 

Poslušajte razgovor Danijele i Lečića: "To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?"

- To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj - čuje se u snimku

Glumica Danijela Štajnfeld u petak je dala izjavu tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine navodno silovao glumac Branislav Lečić. Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica navodno snimila sa Branislavom Lečićem nekoliko godina posle silovanja.

Kako je rekla, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela. Taj razgovor je snimala. Na originalnom snimku čuje se muški glas za koji se sumnja da je Lečićev, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da muškarac događaj nije negirao.

U razgovoru koji je objavljio Insajder, čuje se dijalog između Danijele i muškarca za kog tvrde da je Lečić.

Ona njega prvo pita: "Da li se sećaš da sam plakala?", on odgovara "Sećam se". 

Potom Danijela njemu kaže da nije želela sa njim da ide na mesto koje ne poznaje, sama sa njim, usred noći, te da se osetila ugroženo, a odgovor muškarca je šokantan.

- Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku*** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja - pitao je muškarac.

Danijela je potom izvela zaključak da on ne poštuje njeno "ne".

- Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti ja kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti - odgovorio je on.

Podsetimo, mediji su danas objavili pozivajući se na nezvanična saznanja da je glumica Danijela Štajnfeld u izjavi Višem javnom tužilaštvu otkrila ime kolege koji ju je silovao 2012. godine, što je Tužilaštvo potvrdilo saopštenjem, dodajući da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.

Prvi put o traumatičnom događaju javno je progovorila pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde je otišla da živi ubrzo nakon događaja. Snimak koji je sada u originalu prvo je objavljen u dokumentarnom filmu “Zaceli me” čiji je Danijela Štajnfeld autor, ali je glas bio modulisan tako da se ne prepoznaje.

Originalni snimak razgovora koji je snimljen četiri godine nakon spornog događaja, Danijela Štajnfeld je nedavno dostavila tužilaštvu. U saopštenju povodom optužbi glumice Lečić je naveo da su tvrdnje da ju je silovao "najgnusnija laž" koja ga diskredituje.

Snimak razgovora Danijele i muškarca poslušajte u snimku na početku teksta.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da sam sudija

    22. mart 2021 | 21:08

    Kod mene bi dobio 5 godina samo za ovo seljacko pitanja “jel znas ti ko sam ja?” Ko si bre ti???

  • Nešo

    22. mart 2021 | 17:24

    Stani, on je nju silovo pa se onda poslije ona dopisuje s njim i razgovara kao da uvežbava ulogu za neki film ...

  • Zena

    22. mart 2021 | 19:19

    Znam da ćete mi dati silne minuse?? Al devojke i žene su naivne i veruju u romantiku? Al muškarac koji smatra da ima moć? On će to iskoristi da se žena oseća pocascena i izabrana da bude sa njim?? Ako nisi htela da ideš tamo? Što si išla??? Mislila si da će da ti recituje pesme? Ne dete moje? Muškarac hoće samo jedno?? Žene su sa Venere a muškarci sa Marsa?? Pa sad mi lupajte minuse🙃🙃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA