≫ 

Branislav Lečić ide na poligraf povodom tvrdnji Danijele Štajnfeld?

Glumac je, navodno, nedeljama unazad znao "šta mu se sprema"

  • 19
Danijela Stajnfeld, Branislav Lečić Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/Hold Me Right Film

Kako prenose domaći mediji, glumac Branislav Lećić, kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, navodno će tražiti poligraf kako bi dokazao istinu koju ima da iznese.

Naime, prema saznanjima Blica, već nekoliko nedelja pojedini ugledni mediji iz inostranstva rade na objavljivanju priče na osnovu podataka koje im je Štajnfeld dostavila.

Jedan od tih medija je pozvao Lečića zbog komentara, pa je on tako saznao da je pitanje dana kada će priča osvanuti u javnosti, kako prenosi pomenuti list.

Glumac je, navodno, nakon toga, rešio  da pozove najbliže saradnike i da im ispriča šta će se dogoditi.

Na tom sastanku je Lečić navodno objasnio osnovne crte svoje odbrane.

- Okupio nas nekoiko i rekao da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to nameštaljka, da je po sredi njena ucena i da ona želi da joj on plati - otkriva jedan od sagovornika pomenutog lista.

Na opasku svog saradnika da ako je navodne ucene bilo, onda to treba i da prijavi nadležnim organima, Lečić je pomenuo da postoji sporni snimak.

Ovim povodom upitali smo Branislava Lečića za komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovorio na poruku.

Mediji su prethodno preneli da je Štajnfeld tajno snimila razgovor sa čovekom kojeg optužuje za silovanje i da bi to mogao da bude ključni dokaz ukoliko do suđenja dođe.

Naime, u trejleru filma "Zaceli me" na nekoliko sekundi se pojavljuje Danijela Štajnfeld dok se nekom poverava preko laptopa u video-pozivu.

Ona pita nepoznatog muškarca da li se seća da je ona plakala i da nije želela da ostane nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila "ne"...

Kako već pomenuti mediji tvrdi, Lečić je za sporni snimak rekao da se radilo o “probi nekog komada” i da je on “samo glumio”, a da je Danijela navodno “iskoristila i zloupotrebila” taj deo.

- Tada je rekao da će, ukoliko priča i snimak budu obelodanjeni, tražiti da bude ispitan na poligrafu - otkrio je njihov sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    22. mart 2021 | 21:21

    Necu ja da presudjujem...ali pitam kao zena ..desi bre sestro odma da prijavis...malo mi smrdi al ok..ako jeste....zatvor odmah...a i za nju isto ..ako je lagala

  • Putin R.S

    22. mart 2021 | 20:41

    A kao objasnjas razgovor izmedju vas dvoje, i tvog odvratnog odgovora??

  • Zeljko

    22. mart 2021 | 20:43

    Pa i moja baba bi prosla poligrafa, popije 3 bensedina i nema tog poligrafa koji ce je otkriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA