Tanja Savić: Mogu da vratim sinove u Srbiju, ali nemam starateljstvo. Moraću da se borim iz Srbije

Poznata pevačica će uskoro ponovo videti svoje sinove posle godinu dana, ali tu nije kraj borbi za starateljstvo

  • 1
Amigi show Tanja Savić; Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić (36) priznala je da će konačno videti sinove Maksima i Đorđa, nakon godinu dana, ali je obelodanila da još nije dobila starateljstvo nad decom.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to - rekla je Tanja.

- Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju, jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodili nego u Australiji - ispričala je pevačica.

- Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja - dodala je ona za extrafm.hr.

- Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

- Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom - zaključila je Tanja Savić.

Podsetimo, izvor je nedavno otkrio da je pred Tanjom dugačak put pre nego što dečake dovede u Srbiju.

- Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolasku, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava eufrija. Tanja će ovih dana otpuvati u Australiju kako bi ih dovela, ali neće moći odmah da se vrati sa sinovima. Svakako tamo mora biti neko vreme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa decom - rekao je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    23. mart 2021 | 11:44

    pitanje za starateljstvo jer nema stalna primanja od cega ce izdrzavati tu decu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA