≫ 

Lečić se ponovo oglasio na društvenim mrežama: Ovoga puta je napisao više od tri reči

Glumac se do sada samo jednom oglasio putem interneta

  • 28
Članovi frakcije DS, Branislav Lečić, protest Demokratska stranka Branislav Lečić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumac Branislav Lečić (65) oglasio se ponovo putem svojih profila na društvenim mrežama, nakon što je objavljena informacija da je Danijela Štajnfeld u policiji rekla da ju je silovao.

Naime, glumac se sada drugi put oglasio kada i tom prilikom se zahvalio svima koji su uz njega, ali i otkrio da nije dobio poziv iz tužilaštva.

- Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na rečima podrškeu ličnim kontaktima, a posebno svima na društvenim mrežama - napisao je Lećić i dodao:

- I dalje čekam poziv tužilaštva.

Mnogi su glumcu uputili reči podrške, navodeći da ne veruju u Danijeline navode, ali je bilo i mnogo onih koji su ga u komentarima napali i vređali.

Inače, glumac je u saopštenju za medije naveo da je u pitanju "gnusna laž".

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - napisano je u kratkom Lečićevom saoštenju.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    23. mart 2021 | 20:26

    Ti si uveren da je to samo dostignuće i da ona treba da bude ponosna što te je ona zainteresovala. Ti ćeš i poligraf ubediti da ti ne stavljaš " to" baš svakome. Pa lepo se čuje da pokušavaš da je ubediš da ona treba da bude stećna što je tebe zainteresovala. Sram te bilo. Podrška za Danijelu.

  • 🤔

    23. mart 2021 | 20:59

    Pa u onom razgovoru nisam nesto primetio da je to razgovor silovatelja i silovane devojke,najiskrenije. Ako jeste silovao vesanje na terazijama. Ali ako je odnos zbog neke koristi i onda je ona njega optužila za silovanje jer nije ispunio dogovor/obecanje, onda ozbiljna kazna za damu. Upropastila je coveku zivot realno ako je laz.

  • nikolas

    23. mart 2021 | 23:34

    BACENA JE STRASNA LJAGA NA COVEKA I OVO JE TESKA OPTUZBA DA JE COVEK SILOVAO !!! PONUDIO SE SAM DA IDE NA POLIGRAF I NA ISPITIVANJE PA AKO JE KRIV U ZATVOR !!! GOSPODJU ISTO NA POLIGRAF PA AKO LAZE U ZATVOR !!! CEMU SLUZI OVA AFERA I HALABUKA BEZ SUDJENJA !!! U SRBIJI POSTOJI SUD PA NEK RADI SVOJ POSAO A NE ULICA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA