≫ 

Oglasila se majka Danijele Štajnfeld, tvrdi: "Sve sam znala i sve je tačno"

- Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno - tvrdi Marija, majka Danijele Štajnfeld

  • 11

Majka glumice Danijele Štajnfeld (37), Marija, oglasila se prvi put javno i ispričala da je podržala ćerku koja je glumca Branislava Lečića (65) optužila da ju je navodno silovao u maju 2012. godine.

- Sve sam znala. Kakav bih ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete? Mi roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život - započela je Marija.

- I to je to... Sve što je moja ćerka rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu - navela je Marija za Republika.rs.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da ju je njen kolega Branislav Lečić navodno napastvovao 2012. godine.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić. To se desilo 7. maja 2012. godine. Mi smo bili zajedno u predstavi "Dnevna zapovest" u Beogradskom dramskom pozorištu. Mi smo radili, aktivno, zajedno, izvodili predstave, išli na neka gostovanja, družili se. U jednom momentu je on predložio da se vidimo, htela sam da mi da neki potpis, to je bila pottpuno jedna neboluza. Naravno, mi smo se viđali često, radili, nije bilo prvi put da sam sela sa njim u kola. I poslom i van posla - rekla je Danijela za "Insajder".

- To je glumačka zajednica, u Srbiji, mi se svi družimo. Tako da nije bilo ništa neuobičajeno, s tim što je te noći on mene na moje moljenje i plakanje, na moje "ne", on mene odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao - nastavila je glumica svoju priču.

- Ja sam govorila "ne" neprestano, dok god sam mogla. To je bilo jako veliko mučenje, psihološko, emotivno, fizičko i seksualno. U jednom momentu nisam mogla da govorim, nisam mogla da stojim, nisam mogla da podignem ruke. U jednom momentu sam ridala, strašno... Onda me je vratio kući i posle 4 dana mi smo igrali predstavu. Ja sam bila u šoku, htela sam da zovem policiju... Onda sam skapirala šta će da se desi sa činjenicom da sam i ja poznata ličnost, da je on poznata ličnost, kako će to mediji da prenose... - istakla je glumica.

Povodom njenih navoda pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lečićem, ali nije odgovarao na pozive i poruke.

Međutim, u izjavi za Novosti je naveo:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

- Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napuštam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja. Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima - naveo je Branislav.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    24. mart 2021 | 13:46

    ako si znala onda nisi majka.. sto nisi rekla, zastitila... ili se tvoja cerka samo sveti jer je ostavljena a mislila je bice mu prva..... mislim da lazete isto kao i vasa, cerka ali onda cete i odgovarati jer je to krivicno delo....

  • Superhik

    24. mart 2021 | 13:46

    Ako si znala a nisi prijavila onda si saucesnik

  • mikele

    24. mart 2021 | 13:40

    Pa ako si znala sto si cutala ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA