≫ 

Dragana o danima kad je tek došla u Beograd: "Ušla sam u Vodovod i tražila Slobodu Mićalović"

Poznata srpska glumica je otkrila svoj blam iz tinejdžerskih dana

  • 3
Dragana Mićalović Dragana Mićalović / Foto: A. Nalbantjan

Srpska glumica i sestra Slobode Mićalović, DraganaMićalović (30), javno je otkrila svoj najveći blam iz prošlosti.

Naime, Dragana je prvi put došla u Beograd sa samo 15 godina kada je upisala Srednju muzičku školu i tada je imala problem da se snađe u prostoru.

- Kada sam došla u Beograd sa 15 godina, kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište - rekla je Dragana.

- Mene je jedan moj drug Dimitrije odveo, međutim ni on nije znao gde se tačko nalazi Pozorište na Terazijama i ja sam ušla u taj objekat iako mi nije delovao kao pozorište i rekla sva samouverena "Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu" - kaže Dragana.

- Oni su me upitali "Kakvu probu?". Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Ali bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta - prisetila se Dragana Mićalović za "Prvu" i nasmejala mnoge gledaoce.

U međuvremenu Dragana se ipak snašla u Beogradu i ostvarila zavidnu glumačku karijeru i nije ostala u senci svoje starije sestre Slobode.

Podsetimo, Dragana Mićalović jedna je od onih koji se nisu plašili da sa 28 godina upišu drugi fakultet i da ponovo uđu u studentske vode. Dragana, koja potiče iz glumačke porodice, odlučila se na taj korak, jer je, kako kaže, želela da dobije šire znanje o profesiji kojom želi da se bavi ceo život. Njen izbor bio je Fakultet savremenih umetnosti.

- Gluma jeste nešto što želim i čime ću se baviti do kraja života. Ja sa 28 godina nisam otišla da zasnujem porodicu, odrekla sam se u jednom periodu i poslova, odbijala sam neke uloge i okrenula sam se svom obrazovanju. Za taj korak bilo je potrebno i dosta hrabrosti, ali smatram da su ove godine pravo vreme da studiraš glumu. Zrelije gledam na život i na svoj posao - rekla je nedavno Dragana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🖖

    24. mart 2021 | 20:20

    Ne mora ,sa glupostima da skreće pažnju ,na sebe, ne verujem da sa 15g, nije znala gde su,Terazije, ma iz kog kraja Srbije, da je došla.

  • Renatita

    26. mart 2021 | 00:55

    Takvi nama ovde u Beogradu kroje kapu i treba mi Beogradjani da nestanemo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA