≫ 

Ana Bekuta: Nakon što sam sa 17 rodila sina, nisam mogla da se zaposlim ni kao kafe kuvarica

"Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla", rekla je pevačica

  • 12

Pevačica Ana Bekuta jedna je od naših najboljih izvođača narodne muzike, čija životna priča iznova i iznova dotakne ljude, naročito žene.

Ponovo se u emisiji dotakla toga koliko joj je bilo teško nakon što je rodila sina Igora, a ispričala je i kako je upoznala svoju najveću ljubav Milutina Mrkonjića.

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – rekla je Ana.

Ana Bekuta otkrila da četiri godine nije mogla da nađe posao ni kao kafe kuvarica.

- Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim – rekla je Ana u emisiji "Pečat u vremenu", autora i voditelja Gorana Jovanovića.

Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije Toxic folk ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 25. marta, u 20 sati kao i reprizno u nedelju 28. marta u 11 sati.

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma "Imali smo bašču šljiva" koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.

Video: Ana Bekuta o pevanju u Narodnoj skupštini i napadima nakon nastupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšija

    24. mart 2021 | 17:23

    Ne kukumaci više, znam te ptico kad si jaje bila. Kad si rodila Igora bilo je u tvom mestu firmi i firmi ali nisi se bas pretrgla da tražiš posao. Mogu da ti nabrojim bar 20 preduzeća iz tog vremena. Da brojim ili da ćutim?

  • Realno

    24. mart 2021 | 17:21

    Mustra svoje vrste.

  • DARKO 100%

    24. mart 2021 | 17:47

    Kako nije bilo posla u to vreme ,kad je cela Juga bila u procvatu,i Priboj je imaoi banju,imao FAP,i drugih manjih zanatskih radnji,da se tebi tu ostajalo ti bi i nasla tu posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA