≫ 

Radmila Živković: "Nije me iznenadilo kada je Danijela rekla javno ko je misteriozni moćnik"

- U svim profesijama toga ima i svi ćute, naročito one koje su preživele zlostavljanje i silovanje. Nažalost, mi živimo u muškom društvom i nikada nam se ne veruje, ali to treba da se promeni... - rekla je glumica

  • 11
Radmila Živković, Branislav Lečić, Danijela Štajnfeld Foto: Telegraf, Milena Đorđević, Printskrin: Youtube/Hold Me Right Film

Glumica Radmila Živković oglasila se nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branisalava Lečića da ju je navodno silovao.

Radmila je istakla da je Danijeline optužbe nisu iznenadile, a naglasila je da treba ohrabiti sve mlade devojke koje proživljavaju bilo kakvu vrstu uznemiravanja da to odmah prijave.

- U svim profesijama toga ima i svi ćute, naročito one koje su preživele zlostavljanje i silovanje. Nažalost, mi živimo u muškom društvom i nikada nam se ne veruje ali to treba da se promeni, moraju mlade osobe odmah da prijave takve stvari koje im se događaju jer ne postoji karijera koja to može pokriti. Ceo život će te onda nositi tu mrlju na sebi i nikada je nećete oprati bez obzira što ništa niste krivi - kaže Radmila i dodaje:

- Hrabrost je kada to odmah prijavite. Moj savet mladim devojkama je ne pristaju na gluposti takve vrste i da odmah prijave jer to im neće pomoći, samo će nositi jednu kaljavu fleku na sebi koju će se truditi da operu kada to objave, a tada će biti mnogo kasno - rekla je glumica.

- Nema čekanja, današnje vreme je takvo da imaš mesta, imaš načina i pravda se mora potražiti odmah. Besmisleno je sakrivati se u mišju rupu zato što si prinuđen ili si ucenjen. Svi koji to rade treba da dobiju ono što zaslužuju - dodala je Radmila.

Radmila je rekla da je nije iznenadilo kada je Danijela izgovorila da je Branislav Lečić taj misteriozni moćnik koji ju je, kako tvrdi, silovao.

- Ništa me ne iznenađuje, verujte mi. Ko zna čega još ima. Vreme je potpuno drugačije od onog u kome sam ja radila, živela i počinjala. Nisu bili takvi otvoreni bezobrazluci, jednostavno, bilo je stalo ljudima da urade svoj posao kako treba i zvali su one koji najviše vrede, nisu ih ucenjivali sa takvim glupostima - rekla je glumica.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    24. mart 2021 | 18:37

    А видиш ја сам изненађен да ти било шта коментаришеш На шта твоја кћерка постаде редовни члан народног позоришта Нит је лепа нит је талентована нит има било какву харизму Мама је угурала како остављам уметничкој слободи

  • DARKO 100%

    24. mart 2021 | 18:38

    Drug Gavrilo iz tri karte za holivud se malo zaneo i zaigrao,gluma moze biti uspesna na filmskom platnu ali u realnom zivotu vrlo neuspesna i pogubna,to su sve primeri zivota gde bi neki mogli izvuci pouku na tudjim greskama

  • Ruja

    24. mart 2021 | 18:58

    Bitno je da i ova ima nešto da izjavi, malo publiciteta nije na odmet...2 od glumice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA