≫ 

David oštro o stavu Marije Šerifović posle Vanjine diskvalifikacije: Napravila je ozbiljan faul!

- Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu se neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija - rekao je Đorđe David

  • 18
Đorđe David, Zvezde Granda Đorđe David; Foto: Nikola Tomić

Muzičar Đorđe David (56) prokomentarisao je diskvalifikaciju Vanje Knežević iz "Zvezda Granda" i naveo da se ne slaže sa odlukom svoje koleginice iz žirija Marije Šerifović, koja je podržala Vanju.

Naime, on je rekao da nikada ne bi stavio nekog kandidata ispred produkcije i svojih kolega.

- Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu se neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija. Ulaskom u ovo takmičenje ovi mladi ljudi mnogo očekuju, ali ne da nisu naivni i nevini, već i te kako znaju šta rade i sa 16 godina... - rekao je Đorđe.

- Ako to pokušaju da zloupotrebe, tu bitku će izgubiti u svakom slučaju. Oni dobro znaju gde ulaze i da sve što im mi kažemo kao žiri je med i mleko u odnosu na ono što ih kasnije čeka u poslu. Mi još i biramo reči - rekao je Đorđe David.

On je zatim prokomentarisao Mariju Šerifović, koja je kao mentorka stala na stranu svoje kandidatkinje.

- Tačno, Marija je stala na stranu svog kandidata, i to smatram njenim ozbiljnim faulom, ali to je moje lično mišljenje. Ja se nikad ne bih tako poneo - zaključio je muzičar za Kurir.

Podsetimo, nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz takmičenja, Jelena Karleuša je bila razočarana što je Šerifovićeva podržala Vanju, a ne nju, s obzirom da su prijateljice i drage koleginice dugi niz godina.

Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga - rekla je nedavno Jelena.

Video: Marija Šerifović se konačno oglasila povodom diskvalifikacije Vanje Knežević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    25. mart 2021 | 11:12

    Mozete svi do jednog Mariji da pljunete pod prozor ona je za vas doktor nauka kad je pevanje u pitanju a I ponasanje prema kandidatima ,a Jelena je posebna prica misli da je zvezda ako je obukla gace I haltere I tako se pojavila na tv. sama za sebe prica da je zvezda I niko vise.

  • Miloš

    25. mart 2021 | 09:43

    Jak mi žiri (čast izuzecima).

  • Ruja

    25. mart 2021 | 09:48

    Ko je ovaj uopšte?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA