≫ 

"Miljana Kulić je dr. mr. za tebe": Luna progovorila na engleskom, snimak postao hit na internetu

Marku i Luni je jedna obožavateljka, koja nije poreklom sa naših prostora, postavila pitanje na engleskom jeziku, pa joj je Luna u istom maniru i odgovorila

  • 35
Luna Đogani Luna Đogani, Printskrin: Instagram/luna_djogani

Rijaliti-zvezda Luna Đogani se neretko nalazila na meti kritika zbog opšte informisanosti, kao i zbog neveštog izgovaranja pojedinih reči i izraza.

Upravo zbog toga je Luna, u poslednjem video klipu objavljenom na Youtube kanalu koji vodi sa Markom Miljkovićem, demonstrirala znanje engleskog jezika.

Naime, Marko tokom celog snimka radi intervju sa Lunom i postavlja joj pitanja fanova koja je on izabrao, dok Luna odgovara.

Marku i Luni je jedna obožavateljka, koja nije poreklom sa naših prostora, postavila pitanje na engleskom jeziku, pa joj je Luna u istom maniru i odgovorila.

"Kada si shvatila da želiš dete sa Markom", glasilo je pitanje.

Luna se svojski potrudila da odgovor zvuči tečno, ali su joj se omakle i neke greške. Osim izgovora, koji joj nije jača strana, napravila je i nekoliko gramatičkih rešaka, te je ispalo da je rekla:

- Kada je on ide u rijaliti po drugi put (Kada je on otišao), kada sam ostala sama kod kuće, shvatila sam koliko je naša ljubav jaka i da želim sve sa tim čovekom - odgovorila je Luna.

Komentari povodom njenog znanja engleskog bili su oprečni.

"Koliko je Luna elokventna", "Devojka govori jezike, mila je i draga, za svaku pohvalu", "Luna, bravo, pa ti i engleski pričaš", neki su od komentara fanova na snimak koji je postao hit, dok je bilo i onih negativnih:

"Miljana Kulić je dr. mr. engleskog jezika za tebe", "Devojka ne zna ni srpski kako treba, pa će sad da priča engleski, normalno da je smešna", "Bitno da je ona pred odgovor rekla da zna engleski", "Dete, idi prvo nazad u školu da naučiš opštu kulturu", samo su neki od uvredljivih komentara.

Kako Luna odgovara na pitanje na engleskom, pogledajte na snimku od 16:30.

Video: Luna pokazala kako joj počinje jutro: Snimila stomak, a Markov potez raznežio je sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA