• 17

Evo kako se tačno deli novac: Popović otkriva detalje ugovora koji takmičari potpisuju na 9 godina

, Telegraf

"Ugovor aktiviramo samo ako vidimo da neko od kandidata zaista napreduje, da možemo da mu podignemo cenu, da možemo da napravimo od njega zvezdu i tad se ugovor aktivira"

  • 17
Saša Popović

Saša Popović / Foto: Nikola Tomić

Direktor "Grand" produkcije i tvorac najpopularnijeg muzičkog šou-programa "Zvezde Granda", Saša Popović, gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva. Saša je objasnio sve detalje učestvovanja takmičarke Vanje Knežević u pomenutom šouu, kao i zbog čega je diskvalifikovana, a potom je naglasio da su svi takmičari upozoreni na to kakav sadržaj ne smeju da objavljuju na svojim društvenim mrežama. Osim toga, Popović je objasnio kako funkcionišu ugovori sa takmičarima koji dođu do samog kraja takmičenja. 

- Zabranjeno je šerovati, stavljati na svoje profile pogrdne komentare. Mi uvek imamo generalnu probu, kojoj žiri ne prisustvuje,  i naši organizatori ih skupe i kažu ima: "Deco, pazite šta stavljate na društvene mreže. Nemojte da stavljate ko je prošao, šta se dešavalo, jer ugrožavate gledanost i nemojte da stavljate na vaše društvene mreže negativne komentare, nemojte da šerujete, retvitujete". Prema tome, oni su upoznati i oni su upozoreni - rekao je Saša.

Popović je potom otkrio da su takmičari Marije Šerifović, koja je bila Vanjin mentor, želeli da napuste takmičenje zbog njene diskvalifikacije.

- E sada, desila se interesantna stvar. Marija mi je poslala poruku da njenih 19 kandidata želi da napusti takmičenje zbog cele ove frke. "Šta da radim", pita Marija. To što sam ja Mariji rekao novinari su odmah stavili na naslovne strane da sam ucenio kandidate. Nisam ja ucenio, rekao sam joj samo: "Marija, reci im ovako, ako napuste takmičenje...", pazi njih devetnaestoro. Da ih je 20 ostalo, ja bih sa tih 20 napravio istu gledanost i promenio bih pravila, a takmičenje bi se dalje nastavilo. Jednostavno sam joj rekao: "Marija, objasni im, svi koji napuste takmičenje neće više moći da se takmiče u "Zvezdama Granda" neće snimati nikada za Grand, neće se pojaviti nikada u Grandu". Da se ne lažemo, Grand je najveći promoter i najviše stvara zvezda, najveći marketing daje - rekao je direktor "Granda".

- Ajde da to prevedemo na Prvu televiziju. Je l' otišla Jovana Joksimović sa ove televizije? Ne ulazim u to ko je kriv. Ali, recimo da vi voditelji svi sad kažete: "E, mi se ne slažemo što je Jovana otišla, dajemo otkaz Prvoj televiziji". Nema jutarnjeg progama, lepo se pokupite i odete. I onda posle godinu dana dođete i kažete: "E, mi bismo sad da se vratimo na naša radna mesta", e pa ne može - objasnio je Popović.

Saša je potom otkrio kakav je ugovor koji takmičari potpisuju sa "Grandom".

- Takmičari pred kraj takmičenja, dva, tri kola pred kraj, njih 36 potpisuje ugovor sa "Grand" produkcijom. svaki ugovor od 2004. do danas glasi ovako. Globalno ću reći, devet godina je trajanje ugovora. Novac se deli prve godine 50-50, a ostalih osam godina 70 odsto za pevače 30 za "Grand". Ljudi kažu: "Onaj Saša eksploatiše decu". Ugovor aktiviramo samo ako vidimo da neko od kandidata zaista napreduje, da možemo da mu podignemo cenu, da možemo da napravimo od njega zvezdu i tad se ugovor aktivira. Mi ih zadržimo 15-16 u finalu, s dvoje troje radimo, pravimo tezge i dižemo im cenu. To su sve ovi kandidati koji su u međuvremenu kupili stanove, kola, lepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u "Grandu", ali devet godina mogu da snimaju za "Grand", imaju reklamu, emisije, podršku, najavu za nastupe - zaključio je Popović.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    Podrška za Karleušu

  • Srle

    Zato onaj bosanac nije hteo da potpise ugovor .

  • Mara

    Sale menager😄😄ali ugovor 9 god e mnogo jada.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima