≫ 

Oglasio se Danijelin bivši: "Ona nosi užasan teret nasilja koje je preživela..."

Franc, za kog je Njujork tajms pisao da je Danijelin bivši, podržao je glumicu

  • 30
Danijela Stajnfeld Printskrin: www.holdmerightfilm.com

Član Međunarodnog instituta za strateška istraživanja, Franc Štefan Gadi, za kojeg Njujork tajms navodi da je bio u vezi sa glumicom Danijelom Štajnfeld, oglasio se na Tviteru povodom Danjelinih tvrdnji da je silovana.

Danijela je optužila Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine, dok glumac tvrdi da je to "gnusna laž", a ovim povodom Franc, kog je Danijela, prema pisanju Njujork tajmsa, obavestila o tome da ju je silovao "straiji čovek" s kojim je igrala u predstavi.

- Gotovo nikada ne objavljujem ništa lično na Tviteru, ali Danijela nosi užasan teret nasilja koje je preživela, evo, već skoro devet godina. Zato, molim vas, pročitajte ovo - napisao je Franc.

Podsetimo, Danijela je za Njujork tajms ispričala i da ju je Lečić "spopao i na probi predstave", a navode i da im je Danijela dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

Kada su počeli da uvežbavaju predstavu, Štajnfeld je rekla da je na Lečića gledala kao na mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju seks. Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu - piše "Njujork Tajms".

Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je zapanjena, ali je ipak odlučila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru - piše u Njujork tajmsu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    25. mart 2021 | 21:48

    Kljucna stvar, “...bojala se da ce joj to unistiti karijeru”.Znaci zarad karijere trpjela je sexualno zlostavljanje.Bas divno.

  • Hana

    25. mart 2021 | 21:09

    Ma ne , uopste je nije silovao... Manipulator obican , a Vi koji osudjujete devojku , sram Vas bilo. Sta je trebala , da ga prijavi odmah? Da li ste culi za strah , strah od jake , poznate ,uticajne licnosti ,strah od unistenja karijere... vec je trebao biti u pritvoru.

  • GE

    25. mart 2021 | 21:05

    Kako njen bivši može da tvrdi da je istina ako nije očevidac,jel video bar neki trag posle na odreći?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA