≫ 

Lečić objavio prepisku sa voditeljkom iz svog telefona: "Uočite razliku"

Voditeljka je pre nekoliko dana objavila navodnu prepisku sa Branislavom, a sada je glumac objavio navodne poruke sa Hristinom

  • 96
Branislav Lečić, Hristina Stojiljković Foto: ATA images, Instagram/hristinastojiljkovic

Glumac Branislav Lečić objavio je navodnu prepisku sa Hristinom Stojiljković, inače voditeljkom političke emisije "Minut do 12", nakon što je ona pre nekoliko dana objavila poruke koje je navodno dobijala od glumca, uz tvrdnje da ju je opsedao porukama.

Hristina je napisala da je Lečića upoznala tokom snimanja pomenute emisije, 2019. godine, a nakon toga došlo je do, kako ona tvrdi, nakon njegovog gostovanja počela da dobija poruke koje su joj konstantno stizale i sve to je objavila na Tviteru.

Međutim, Lečić je objavio navodnu prepisku sa Hristinom, koja ne izgleda kao ona koju je voditeljka prethodno objavila, a glumac je uz prepisku napisao: "Pravo sa mog telefona. Uočite razliku".

- Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija - poslao joj je navodno Lečić nakon gostovanja 23. marta. 2019. godine.

- Jako sam polaskana ako je tako. Večeras je je bilo... maestralno - navodno je odgovorila Hristina, što se u njenim objavama među porukama ne nalazi.

- Hristina, javi se! Trebaš mi! Hoću da podelim neke informacije sa tobom! - napisao joj je navodno glumac.

- Čujemo se za sat vremena, samo da izađem sa sastanka - navodno je odgovorila Hristina, što se ne nalazi u prepisci koju je ona objavila.

Ovim povodom kontaktinari smo voditeljku.

- Nemam komentar zaista, ovo je očigldno čovek koji je spreman na apsolutno sve - rekla je Hristina za Telegraf JETSET.

Prepisku koju je objavio Branislav, kao i Hristina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    26. mart 2021 | 08:51

    Čovek je normalan i voli lepe devojke, a i one vole njega. Da je gej verovatno bi bio heroj u ovom nakaradnom vremenu.

  • Ja

    26. mart 2021 | 08:55

    cuvam poruke koliko god mogu jer jednom mi je to spasilo obraz, kad je tracerica koja je pljucala cak i po svojim rodjenima rekla nesto sto nije istina i onda sam njoj i njenom muzu tutnula mobilni pod nos i propala je u zemlju, tako da ako su zezanje brisi, al ako su neke ozbiljne price ostavi poruke jer nikad ne znas kad ce zatrebati... zensko sam, al zenama ne verujem jer su u stanju i rodjenu majku prevarit... nek istina pobedi 🙏

  • Mihailo

    26. mart 2021 | 08:28

    Ziv covek, pokusao, pa ako da, da, sta je strasno ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA