≫ 

Lečiću nakon saslušanja doviknuli sa obližnje terase, on odgovorio podignutom pesnicom

Glumac je nakon saslušanja bio vidno raspoložen

  • 12
Branislav Lečić policija Branislav Lečić nakon saslušanja, Foto: ATA Images

Glumac Branisav Lečić dao je izjavu u Policijskoj stanici 29. novembar povodom otužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić je u policiji saslušavan u prisustvu advokata više od šest sati. Kada je Lečić izašao iz policijske stanice bio je vidno raspoložen, pa je strpljivo pozirao okupljenim fotoreporterima, ali nije davao izjave za medije.

Lečiću je nakon saslušanja i izlaska iz policijske stanice neko doviknuo sa obližnje terase, a on je toj osobi pokazao podignutu pesnicu.

Podsetimo, kada je stigao ispred policijske stanice oko 14 časova, Lečić je bio vidno raspoložen i sa osmehom na licu obratio se prisutnim novinarima.

- Dame i gospodo novinari, dobar dan. Dobar dan od sveg srca. Sad se nalazimo prvi put posle ove optužbe koja je objavljena u ponedeljak u štampi, evo prilike da dam sad svoju izjavu na mestu koje je zakonski zaduženo za ovakve stvari. Vas želim samo da pozdravim, srećan rad, pa se vidimo - rekao je Lečić pre ulaska u Policijsku stanicu, a na pitanje da li će ići na poligraf, rekao je:

- To sam davno rekao, spreman sam na sve.

Portparol Tužilaštva Ivanka Rakočević precizirala je za Tanjug da je Lečić u policiju pozvan na informativni razgovor, a izjavu je dao u prisustvu javnog tužioca, kao i advokata.

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove.

Podsećamo, Lečić je prethodnih dana negirao optužbe, primetivši da je u medijima "već osuđen". On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao "ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja", dok Danijela tvrdi da ju je silovao 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    26. mart 2021 | 22:19

    Treba Danijelu malo da stisnu u policiji, to su iskusni ljudi, da se malo rasplace, prizna i onda lepo na stub srama, ne mora na robiju.

  • TKo

    26. mart 2021 | 22:55

    Ništa ja tu ne bih komentarisao, sudio, presuđivao, kad za to postoje relevantne institucije i kompetentni stručnjaci. E, posle toga mogu, kao građanin, da dam svoj komentar. Dakle, neka ide po zakonu.

  • Casper👻

    26. mart 2021 | 22:39

    Malo pre javiše na TV da je Lečić prošao poligraf. Nije valjda toliki maher da za*ebe poligraf? Nema veze što to nije relevantno za sud jer ako ništa drugo bar će policija i tužilaštvo sa rezervom ući u dalju obradu ovog slučaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA