≫ 

Objavljena prepiska! Marija Šerifović našla "zamenu" u ZG za diskvalifikovanu Vanju Knežević

Nakon Vanjine diskvalifikacije, ova takmičarka se vraća u Zvezde Granda

  • 3
Vanja Knežević, Marija Šerifovi Printskrin: Youtube/Zvezde Granda, Foto: Nikola Tomić

Nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz takmičenja "Zvezde Granda", pevačica Marija Šerifović i članica žirija odlučila je da umesto Vanje vrati jednu učesnicu koja je ranije ispala.

Marija je samostalno ili u konsultaciji sa drugim članovima žirja, nije poznato, donela odluku da to bude Sanja Veličković.

Sanja je na svom Instagram profilu objavila prepisku sa Marijom koja joj je javila lepe vesti, da se vraća u muzičko takmičenje.

- Obzirom da je ostalo prazno mesto, rešila sam da vratim Sanju Veličković. Dobrodošla nazad - napisala je Šerifovićeva u poruci koju je Sanja objavila.

- Imala sam očekivanja od ovog 26. u mesecu, i taman kad pomislih da će proći kao i svaki drugi dan... Nadam se da ću opravdati ukazano mi povrenje. Hvala, Marija - napisla je Veličkovićeva.

Podsetimo, Vanja je diskvalifikovana nakon što je na svom Instagram storiju podelila tuđe komentare u kojima su ljudi vređali članicu žirija Jelenu Karleušu.

Prepisku Marije i Sanje, kao i kako izgleda takmičarka koja je umesto Vanje vraća u "Zvezde Granda", pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 021

    26. mart 2021 | 21:23

    Marija da se ovaj put bolje pobrine i nađe adekvatnog kandidata koji ne traži svađu sa žirijem i ume da peva ( i bolje izgleda ). Vanja je bila čisti promašaj.

  • Bakar

    26. mart 2021 | 21:18

    Sve su bolje od Vanje🎶❌

  • Speedy Gonzales

    26. mart 2021 | 23:11

    smesni su ko crtani film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA