≫ 

Otac Vanje Knežević tvrdi: Saša mi je rekao da mu je Karleuša kućni prijatelj, da ne može protiv nje

- Iza paravana je pričao toj članici žirija kako mora da povede računa o odnosu prema kandidatima - tvrdi Knežević

  • 35
Vanja Knežević, Saša Popović Vanja Knežević, Saša Popović / Printskrin: Youtube/Zvezde Granda, Foto: Nikola Tomić

Saša Knežević, otac diskvalifikovane takmičarke Vanje Knežević, kaže da Saši Popoviću zamera što je navodno prećutao važne stvari o kojima su pričali nakon izbacivanja Vanje iz daljeg takmičenja.

Kaže, sa njim je pričao pre nego što je Vanja diskvalifikovana.

- Tada je fino pričao i rekao da će se smiriti strasti. Nije mi jasno da čovek i dalje podržava dotičnu članicu žirija i da nijednog trenutka nije zaštitio kandidata. Ne radi se sad o Vanji, nego i o ostalim učesnicima. On je samo na strani žirija. Tada mi je rekao da on ne može ništa protiv nje jer je ona njegov kućni prijatelj i da kako ona kaže, tako će da bude. Ne mogu da verujem da sebi dozvoljava da mu ona tako govori, onda nek joj ustupi stolicu direktora, a on da bude u žiriju - kaže Saša.

Tvrdi, razmišljali su i da tuže Jelenu Karleušu.

- Jesmo, ali nećemo. Zovu nas advokati i nude nam da nas besplatno zastupaju. Čekamo da vidimo kakav će ishod svega ovoga da bude. Moja ćerka je jaka osoba i već ima ozbiljne projekte. Neću da otkrijem šta i kako, ali videćete - kaže Saša Knežević za Kurir.

Na pitanje zašto nije reagovao odmah nakon snimanja, tvrdi:

- Tada sam bio iza scene. Bio sam zgrožen, hteo sam da uđem na scenu i da prekinem to snimanje. Nakon samog snimanja, posle plakanja i torture, Vanja je istog trenutka htela da idemo za Banjaluku. Legenda od žene Marija Šerifović bila je uz nju i rekla joj je da sačeka, da je ta članica takva i da se na njene komentare ne obraća pažnja. Vanja se tresla. Rekla je da ma koliko volela Mariju, ne može to da trpi. Pola sata smo je ubeđivali da ostane. Meni je ćerka učinila uslugu da ide u baraž - kaže Knežević.

Ističe, žiri nema poštovanja prema deci koja se takmiče.

- To je njegova priča, ali što ne pokaže tamnije strane. Iza paravana je pričao toj članici žirija kako mora da povede računa o odnosu prema kandidatima. Mnogi su odustali, jer žiri nema nimalo poštovanja prema deci. Mislio sam da će Popović biti realan, a baš me je razočarao. Trebalo je da kaže šta kandidati doživljavaju od žirija, a nama roditeljima koji to pratimo je teško zbog toga - poručuje Knežević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    27. mart 2021 | 13:24

    Sva ozbiljnost ZG prestaje kad su Karleusu stavili u ziri, pa ona je anti pevac, koga ona moze da oceni?!

  • Lola

    27. mart 2021 | 10:31

    Nemojte se vise prijavljivati jer samo cete doziveti vredjanja i omalovazavanja ljudi koji niti su skolovani niti merodavni da nekog ocenjuju ...Zao mi je svih mladih pevaca koji se pojavljuju a dozive ponizenje .

  • Johan

    27. mart 2021 | 10:09

    Pa svima normalnim je jasno sta grand radi zato nemojte trcati tamo ko june na so i da su to glavni reketasi legalizovani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA