≫ 

Naš glumac posle rastanka od supruge: U društvu gde je ženi važniji pas, možete očekivati propast

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa - kaže glumac

  • 27
Slaviša Čurović Foto: Instagram/slavisa_curovic

Slaviša Čurović (44) rastao se od Tijane Čurović (41) sa kojom ima ćerkicu Taju.

Njihov brak nije opstao, ostali su u dobrim odnosima, a sada je glumac istakao i šta je "recept za propast".

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - kaže Slaviša koji je prvi u svojoj porodici koji se razveo.

- Nikada ni pomislio nisam da ću biti neko ko je razveden. Ja sam se oženio na vreme, al' na žalost nije uspelo. Nakon tog razvoda ostalo je i poštovanje i ljubav. A oni koji su se oženili i udali da bi se zakrpile rupe, žive u brakovima koji nisu brakovi, a ja živim razveden čini mi se bolje nego u braku - iskren je glumac.

No, to ga ne sprečava da bude najbrižniji otacpreslatke devojčice.

- Mislim da ne postoji dan u godini, kada sam u Beogradu, a da nisam video svoje dete. Pošto smo razvedeni, ona živi sa majkom, ali dosta vremena provodi kod mene, jer mi to ne gledamo. Kada sam van Srbije, ona često boravi sa mnom dok sam na snimanju - objasnio je.

Ističe, svaki brak je osuđen na razvod ako se ne poštuju prave vrednosti.

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod - kazao je Čurović za Novosti.

Video: Da li primećujete detalj zbog koga je ovaj muškarac ostao bez žene?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    27. mart 2021 | 11:50

    Nazalost istina,vise setaju pse po setalistu nego decu,i utripuju da su im psi bitniji od necije dece.....parkovi i zeleni pojasi su puni izmeta,na setalistu ne znaju da se ponasaju.....zato su cesti ujedi pasa.....Novi Sad je pun takozvane gospode.

  • Babe i zabe

    27. mart 2021 | 10:30

    Kao neko ko nema decu, ali ima psa, misljenja sam da je daleko vise vremena, novca, odricanja potrebno da bi se odgajilo dete nego pas. Moja trenutna finansijska sjtuacija je takva da mogu brinuti o psu, imam dovljna primanja da mu granula nece faliti ovog meseca , a za sledeci cemo videti. Moj pas i ja mozemo ziveti od danas do sutra, ali sumnjam da bi takva situacija bila dobra za dete. Radim na odredjeno, cesto prekovremeno, a stanujem privatno. Sutra, ako dobijem otkaz, nacice se za granule, a i kada dodjem sa posla u 12 uvece, to mom psu ne smeta. Mogu da ga setam i u jedan ujutru, a dete ne mogu. Tako da je gospodin pomesao babe i zabe.

  • Maja

    27. mart 2021 | 10:22

    Setaju se psi jer deca kuci igraju igrice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA