≫ 

Hrvatica o čijem se porođaju pričalo i u vestima detetu dala "egzotično" ime - Bloom Tatarinov

Zahvalila se na čestitkama i lepim željama, pa otkrila ime deteta

  • 4
Maja Šuput Maja Šuput / Foto: Instagram/majasuput

Maja Šuput (41) 17. marta rodila je svoje prvo dete, a s obzirom na veliku popularnost koju uživa u Hrvatskoj, fama oko njenog porođaja spomenula se čak i u jednim vestima.

Ponosna mama sada se podužom porukom oglasila na Instagramu, objavivši nekolicinu nežnih fotografija, ali i ime koje su ona i njen partner Nenad Tatarinov dali sinu.

- Konačno da se i ja javim... red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj vibraciji, predivnim rečima i dobrodošlici - počela je pevačica.

- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - napisala je Maja.

Tri dana pre saopštavanja imena koje su dali sinu, Maja je uz zajedničku fotografiju sa bebom napisala:

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno.

"Lepo, ali neobično", "Ovo ime verovatno ne postoji nigde kod nas, pa ni na Balkanu", "Unikatno, svaka čast", "Divni ste, ime je prelepo", neki su od komentara fanova.

Video: Reper je bio vidno uzbuđen i srećan što če prvi put videti svoju naslednicu uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA