≫ 

Simonida Milojković: Tri pevačice su mi rekle da su silovane od strane moćnika iz muzičke industrije

- Ne smem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu - rekla je Simonida

  • 41
Simonida Milojković Simonida Milojković / Printskrin: TV Pink

Simonida Milojković, novinarka i spisateljica, govorila je o aktuelnom slučaju Danijele Štajnfled i Branislava Lečića kog poznaje oko 20 godina i sa kojim je više puta sarađivala.

Tokom razgovora na tu temu, te silovanja i zlostavljanja, istakla je da zna za tri pevačice koje su silovane.

Nije, naravno, želela da otkriva identitet niti da kaže bilo šta što bi navelo ljude na na nekoga aludiraju.

- Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, reč je o tri pevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz muzičke industrije - počela je Simonida.

- Te tri žene ćute o tome. One su, sada već, sa bogatim karijerima. Sve tri su bile na početku karijere, bile su mlade i bile su silovane od strane... Sad ne smem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu. Ali, recimo, neki kompozitor, muzički urednik, harmonikaš - izjavila je Simonida u Premijera vikend specijalu.

- Znaš zašto ćute? Ćute zato što nisu odmah prijavile. Drugo, mnoge žrtve ne prijavljuju zato što je taj postupak suđenja neprijatan za žrtvu. One, maltene, ponovo bivaju silovane, jer advokat odbrane, koji brani optuženog, pokušava da je degradira kao ličnost, da dovede njen moral u pitanje ne bi li svog štićenika odbranio. One su izložene strašnoj torturi na sudu - dodala je.

Video: Razgovor Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića: To je moje iskazivanje nežnosti, jesi li normalna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buba

    28. mart 2021 | 14:45

    Draga Simonida u obavezi ste da svoja saznanja podelite sa policijom. Jer, prikrivanje krivicnog dela ( silovanje ) je, takođe, krivicno delo!

  • Sars

    28. mart 2021 | 15:26

    Dajte molim vas...sve one daju same,za rad karijere i onda glume zrtvu...naravno da osudjujem pravo silovanje a ovo sto hocete silovanjem da prikazete je smejurija...

  • S

    28. mart 2021 | 17:59

    Silovana sam sa 17 god, bila sam nevina, sada imam 35 god i niko to ne zna. Taj covek je i dalje ziv, bio je mnogo stariji od mene. Nekada ga i vidim ali retko. Poslednji put sam ga videla pre sigurno 3-4 godine. Ko nije doziveo nikada nece razumeti, a nerazumevanje okoline je jos jedan noz u srce u celoj situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA