≫ 

Borjanova supruga okružena luksuzom kao iz sna: Rajski pogled iz sobe i bogata trpeza očarali mnoge

Snežana odmara "punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe

  • 12
Snežana Borjan Snežana Borjan, Foto: ATA Images,

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan neretko putem društvenih mreža sa fanovima deli fotografije i snimke iz privatnog života, a sada je pokazala da sa sinom Filipom uživa i Dubaiju.

Snežana je sve vreme u Dubaiju okružena luksuzom što redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu, a prvo je pozirala pored helikoptera u izazovnom izdanju,

Nakon toga, Borjanova supruga je nastavila da odmara "punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe.

Naime, ona je objavila stori na kojem je pokazala svoje vitko telo i savršeni struk u plavom bikiniju, dok je iza nje bio očaravajući pogled iz jednog od najskupljih hotela u Dubaiju.

Pored navedenog, ono što je posebno njenim pratiocima zapalo za oko jeste neverovatna hrana koja se našla u kadru.

Na stolu je bilo svega, od slanih specijaliteta, do neverovatnih poslasticarazičitih oblika, ali je zbog količine hrane delovalo da je Snežana ipak nije uspela sve da pojede.

Video: Milan Borjan dobio na poklon automobil od supruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    28. mart 2021 | 20:30

    "Doticna dama"se hvali punim stolom hrane,od toga pojesce 4-5 zalogaja hrane....da se pohvalila da je odnela nekoj porodici koja stvarno nema ni za hleb,da joj svi redom skinemo kapu ,ovim samo je dokazala o njenom karakternom moralu"doticna dama"😉

  • StoBihNaglasio

    28. mart 2021 | 22:02

    Koliko su meni jadni ‘obicni’ ljudi kad se hvale, ili sta vec rade slikama tanjira iz restorana, ali kada to rade poznati... Pakao sve blizi!

  • Lemi

    28. mart 2021 | 20:21

    A ko je onaj nagi gospodin ,sa dužom kosom što se vidi u ogledalu i koji slika Snežu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA