≫ 

Mladen o kolegama koje nastupaju tokom korone: Pevač ne krije da dobija poruke i od muškaraca!

- Ne opravdavam to što rade, ali ih opet na neki način razumem - rekao je pevač

  • 0

Pevač Mladen Stojkov prokomentarisao je svoje kolege koje nastupaju tokom pandemije korona virusa i ne poštuju propisane mere, a otkrio nam je i kakve poruke dobija od žena, ali i muškaraca.

- U suštini ja sam za to da se poštuju mere. Ne opravdavam to što rade, ali ih opet na neki način razumem, pogotovo te kolege koji žive samo od toga, moram ih razumeti - rekao je Mladen.

- A toga ima, i što se tiče devojaka, ali i momaka, strašno. Prvi put kada sam dobio poruku takve sadržine, bilo mi je onako čudno, iznenadio sam se. Neprijatno mi je i pričati o tome - rekao je pevač.

- Neki dečko mi je poslao poruku gde mi je ponudio da budem sa njim uz novčanu nadoknadu. I šta da odgovorim na tako nešto, za mene je to bolesno. Odmah blokiram, boje nego da se raspravljam sa budalama - dodao je Mladen i podelio sa nama utiske nakon nove pesme "Put do kajanja", koja je naišla na odlične reakcije publike.

- Pa, vidi, što se tiče pesme, moje mišljenje je da je jako dobro prošla. Od samog početka snimanja studiju, atmosfera je bila dobra. Dopalo mi se sve to, napravila je pravi bum. Smatram da je u ovom periodu bilo lakše snimati, jer nemamo previše obaveza, svirki, nema ničega, tako da imamo vremena za studio. Bilo bi mnogo lepše da se radi i da može da se promoviše pesma na javnim nastupima, ali daće Bog, radićemo - zaključio je Miladen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA