≫ 

Lepa Brena ima stan preko puta svetske pop zvezde: Kako su folk zvezda i Madona postale komšinice

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor

  • 5
Lepa Brena, Madona Lepa Brena i Madona; Foto: Nikola Tomić, Profimedia/Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news

Pevačica Lepa Brena, koja godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego "kraljicu popa" Madonu.

Naime, njihove luksuzne nekretnine su toliko blizu, da im terase "gledaju jedna na drugu".

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

- Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija - otkriva izvor blizak Breni.

Dok nije kupila stan u Monte Karlu, Madona je redovno odlazila tamo na odmor, a čak je i u intervjuima govorila da joj je to omiljeno mesto za opuštanje i provod. Lepa Brena je pre šest godina imala priliku da je sretne u gradu, gde je u prvi mah nije prepoznala.

- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Podsetimo, Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su 2016. godine renovirali stan u Monte Karlu, za šta su izvojili oko 50.000 evra. Oni su tada promenili sav nameštaj u stanu koji se prostire na 150 kvadratnih metara i ima veliki dnevni boravak, dve kuhinje, veliku terasu, spavaću sobu i tri sobe za goste.

Podsetimo, Lepa Brena nalazi se na poznatom sajtu "Celebrity net worth" koji se bavi finansijama velikih zvezda, odnosno time koliko su "teški".

Tako se bogatstvo naše pevačice na ovom stranom sajtu procenjuje na čak 16 miliona dolara, odnosno 13,7 miliona evra.Kako navode, Fahreta Živojnović je najprodavanija ženska umetnica u bivšoj Jugoslaviji sa više od 40 miliona prodatih ploča.

Video: Lepa Brena sa Bobom otputovala u Monako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA