Karleuša u zlatu i lancima bombastičnom guzom "miluje" Lambordžini od 250.000 evra

Jelenini fanovi pišu da je ovim izadnjem "zatresla" Dubai

  • 40
Jelena Karleuša

Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša sva u zlatu i lancima, svojom bombastičnom zadnjicom "miluje" ni manje ni više nego Lamborgini Huracan Spyder od 250.000 evra.

Karleuša je trenuto na odmoru u Dubaiju, gde je pozirala u zlatnom kupaćem kostimu sa kaiševima, Versaće beloj tobici i sandalama sa zlatnim lancima.

Pevačica je svoju bombastičnu guzu od milion dolara, "spustila" na beli Lamborgini Huracan Spyder, čija je cena na zvaničnom sajtu oko 250.000 evra, a pored Jeleninog provokativnog izdanja čak i ljubiteljima automobila u drugi plan je pala zver pored koje pozira.

Karleuša je sedela na Lambordžiniju sa raširenim nogama, zatim se pridržavala za vrata dok je izlazila, ali je i na jednoj od fotografija prema kameri okrenula guzu preko koje ima samo tračicu od kupaćeg, tako da je ovaj prizor moge ostavio bez teksta.

"Dubai se trese", "Ova žena je avion", "Ona je prava bomba", "Zapalila ceo Dubai, sve grmi i seva!", "Da te vidim ovakvu ne bih preživeo", "Dubai je vreliji nego što je bio, ovo je nerealno koliko dobro izgledaš", neki su od komentara.

Kako izgleda JK sva u zlatu i lancima, ispred Lambordžinija od 250.000 evra (od 2. fotografije), kao i još neka njena izdanja u bikiniju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    29. mart 2021 | 19:18

    Opet sve fejk...auto iznajmljen,torca od kineza,kupaci od pre 4godine,a ona izvestacena do bola...pocinje da mi se gadi...fuj,fuj...

  • Maja

    29. mart 2021 | 19:31

    Kraljica fotosopa

  • Zlatni Retrovizor

    29. mart 2021 | 19:50

    Džaba joj sve kad je u duši prazna. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA