≫ 

Ognjen Amidžić je 5 godina volontirao za smešne pare, neke honorare ne ume ni da objasni

  • 4
Ognjen Amidžić Ognjen Amidžić/ Foto: Nikola Tomić

Ognjen Amidžić (45) jedno je od najpoznatijih domaćih TV lica, ali njegov početak nije bio tako sjajan kao što mnogi misle.

Naime, voditelj je istakao da je mesecima radio za "smešne pare", te da neki honorari ne mogu ni da se objasne.

- Prvi honorar u mom životu je bio 50 dinara. Tada sam igrao rukomet i to su mi prvo uplatili. Posle sam sam dobio neki honorar koji ne može ni da se objasni. Vodio sam emisiju i tada je bila inflacija i jako loša kinta. Ja sam radio pet godina na televiziji, zapravo sam volontirao, za neke smešne pare - otkrio je voditelj.

Podsetimo, on iza sebe ima emisije kao što su "Garaža" na RTS-u, "Ćao Darvine", "Džekiranje", "Sav taj Pink", "Džungla"...

Sve one bile su kamen temeljac za "Amidži šou" tvrđavu, TV format koji 13 godina predstavlja jednu od najprepoznatljivijih zabavnih emisija na Balkanu.

Podsetimo, Ognjen je u velikoj ispovesti za Telegraf.rs rekao da poslovnih ponuda ima, ali da od toga ne pravi sebi PR i ne diže pompu.

- Dobijao sam ponude. Za razliku od mnogih nisam pravio PR sebi i dizao pompu. To nisu bile dovoljno dobre ponude. Ja se trudim da ispoštujem drugu stranu koja je okej prema meni. Nikad nisam pristajao na neke polu-ponude. Nisam pristajao na ponude koje se ne tiču isključivo televizijskog posla, politički aganžman i slično. Zabava, isključivo zabava i toga se držim - istakao je.

Prva gošća u Amidžiju bila mu je Severina. Kaže - donela mu je sreću.

- Znao sam tačan datum, sada sam zaboravio, septembar 2008. godine. Godinama se to krčkalo. Ja sam to predlagao, čelnicima televizije, ali uvek su bili neki drugi programi. Sećam se, Milica Mitrović me je zvala i pitala "možeš li ti onaj tvoj šou da startuješ za sedam dana". Reko sam joj "daj mi bar dve nedelje". I sećam se, bilo je koga ćemo prvo, Milica je rekla "hoćemo Severinu", bilo je naravno što da ne. Poklapalo se, dolazila je i bila je sjajna gošća i donela mi je sreću da emisija traje da kucnem u drvo 12. sezona  -istakao je Amidžić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cule

    30. mart 2021 | 10:14

    Radio je na Tv Sabac dok je bio srednjoskolac pa sta je trebao da zaradjuje milion $

  • Dejan

    30. mart 2021 | 13:07

    Ako volontriraš, nema para... Ako dobijaš "smešne" pare, nisi volonter... Prosto...

  • А

    30. mart 2021 | 12:56

    Шоу је, стварно шоу.... ССССС

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA