Filip u programu uživo prozvao Tanju: Otkazala je gostovanje pre 30 minuta, ovo je neprofesionalno!

- Mi vam se izvinjavamo što smo vam dali pogrešnu informaciju šta ćete gledati u programu - rekao je voditelj

  • 11
Filip Čukanović, Tanja Savić Filip Čukanović, Tanja Savić, Printskrin: TV Prva, Foto: ATA Images

Voditelj jutarnjeg programa "Jutro" na Prvoj televiziji, Filip Čukanović, iznenadio je gledaoce kada im je saopštio da se u emisiju neće uključiti pevačica Tanja Savić, koju su tokom celog jutra najavljivali kao gošću.

Voditelj se izvinio gledaocima zbog pogrešne najave i otkrio da je pevačica, po njegovom mišljenju neprofesionalno, otkazala gostovanje u zadnji čas.

- Najavljivali smo vam tokom čitavog jutra uključenje Tanje Savić koja je trebalo da za naš program govori o borbi za starateljstvo nad sinovima, koju je dobila, a koji su u Australiji. Međutim, Tanja Savić je nama pre 30-ak minuta otkazala učešće u ovoj emisiji, iako smo sve dogovorili s njom i želeli da apelujemo na čitav njen slučaj - rekao je Filip i dodao:

- Prilično neprofesionalno ponašanje naše popularne pevačice, ali i to se dešava. Mi vam se izvinjavamo što smo vam dali pogrešnu informaciju šta ćete gledati u programu.

Čukanovićeva koleginica Marijana Tabaković se nadovezala i potvrdila da je Tanja neprofesionalno otkazala gostovanje.

- Nevezano za Tanju, jednostavno kada su evidentni i pravi razlozi da ne možete da se uključite, mislim na sve goste, nikakav problem. Ali zaista, otkazati pola sata pred gostovanje, uz objašnjenje koje naravno nećemo reći ovako javno, nemojte to da radite - Marijana Tabaković.

- Nije profesionalno, u najmanju ruku - dodao je Filip.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    30. mart 2021 | 12:36

    Koga zabole! Svejedno vas ne gledamo... 😂

  • dv

    30. mart 2021 | 12:51

    Jak voditelj 😉

  • Uzas

    30. mart 2021 | 14:02

    Nemaju pojma da vode emisiju, ni on ni ona voditeljka.. Puste neki prilog i posle priloga se vracaju u program, a njih dvoje nesto komentarisu.. Nije na njima da komentarisu u programu uzivo da li je Tanja odreagovala neprofesionalno ili ne.. Uzasni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA