Gara, ipak, hoće da primi bocu: Goci urnebesnim snimkom pozvao studente da se vakcinišu

Snimak poruke pevača podelio je i Studentski centar „Beograd“ na svom zvaničnom Instagram profilu

  • 9

Povodom snimka na kojem studenti igraju kolo uz pesmu „Vakcina“ popularnog Goci benda, reagovao je i pevač benda Goran Ivanović Goci koji je na šaljiv način, novim stihovima, pozvao sve studente da se vakcinišu.

Snimak poruke pevača podelio je i Studentski centar „Beograd“ na svom zvaničnom Instagram profilu, kako bi i na taj način podstakao studente da se vakcinišu.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter objavljen je snimak kako studenti u jednom beogradskom prolazu, najverovatnije na Zelenom vencu, igraju kolo i prevaju pesmu  "Neće Gara da primi vakcinu, ne veruje u svetsku medicinu, neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Sokocu"...

Da li su zaista protiv vakcine, ili im se samo dopada ova pesma, teško je suditi, međutim, njihovo raspoloženje naišlo je na osudu. Prvo zato što niko nije imao masku, a s obzirom na to da su igrali kolo, razume se, nisu imali ni distancu.

Goci je zbog toga odlučio da izmeni tekst svog hita, a kako je pozvao studente da se vakcinišu, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    30. mart 2021 | 17:19

    Koliko ih velicate,ne bi me cudilo da udju u krizni stab!

  • Kursumlija

    30. mart 2021 | 17:15

    GOCI LEGENDOOO

  • Rv

    30. mart 2021 | 19:58

    Stara poslovica kaze sto u pesmi pevati se mora ko zamera taj pameti nema ljudi toje samo pesma nemoze niko nikoga natjerati dase vakcinise ili ne to svaki isan odredjuje sebi a ne pesma stose tolika halabuka digla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA