≫ 

Glumci iz serije "Porodica" večeras u emisiji Amidži šou

Glumci gostuju kod Ognjena Amidžića u utorak, 30. marta

  • 0
Amidži šou Printskrin: Youtube/AmiG Show

Glumci serije "Porodica", o kojoj svi pričaju, otkako je prošle noći, 29. marta, imala televizijsku premijeru, večeras ekskluzivno gostuju u emisiji Amidži šou, voditelja Ognjena Amidžića.

On je u studiju ugostio ekipu koju čine Mirjana Karanović, Milan Marić, Mima Karadžić i Tijana Marković, kao i reditelj Bojan Vuletić.

Emisija počinje u 22 časa, na RTV Pink.

Podsetimo, Mirjana u seriji igra Miru Milošević, Milan igra Čedomira Jovanovića, Mima načelnika generalštaba Nebojšu Pavkovića, a Tijana - Mariju Milošević.

Prvu epizodu dugo očekivane serije "Porodica" pratilo je blizu 2 milona gledalaca, kako na Superstar TV, tako i na RTS 1. Sa ovako rekordnom gledanošću prva epizoda pomerila je granice gledanosti i definitivno najavila da će do kraja emitovanja interesovanje publike biti na visokom nivou.

Serija "Porodica" emituje se u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića i koja prati poslednjih tri dana zajedničkog života članova porodice Milošević.

(Telegraf.rd)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA