≫ 

Ani Korać minijaturni bikini jedva pokrio atribute kojima ruši sve pred sobom!

Ne zna se da li je vreliji Dubai ili Ana...

  • 12
Ana Korać Foto: Instagram/ana_korac

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać trenutno odmara u Dubaiju, a njene fotografije u minijaturnom bikiniju sa egzotične destinacije raspalile su maštu mnogima.

Naime, Ana je pozirala u zelenom bikiniju koji je jedva pokrio njene ogromne grudi, ali i intimne delove, a kako jednom fotograijom nije mogla da pokaže svoje telo iz svih uglova, Koraćeva je objavila niz slika.

Ana je mnoge pripadnike jačeg pola obradovala provokativnim kadrovima, a mnogi komnetarušu da njenom bivšem dečku, Davidu Dragojeviću, neće biti lako kad vidi "šta je izgubio".

"Bikini samo što ne pukne", "David Dragojević gleda ovo i razmjišlja šta je izgubio", "Ana, bomba si", "Kakvo telo", "Nikad bolje nisi izgledala, ne treba ti David", "", neki su od komentara.

Podsetimo, Ana i David raskinuli su početkom februara, a bivša rijliti učesnica bila je izričita da Dragojeviću neće dati "drugu šansu".

Kako izgleda Ana u minijaturnom bikiniju na odmoru u Dubaiju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Ana Korać mokra do kože se uvija u bazenu, seva na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kilometraza

    30. mart 2021 | 20:35

    Da li postoji ocajnik osim onog ogranicenog Davida koji bi u javnosti predstavio Anu kao svoju devojku? Blamcina.

  • Nele

    30. mart 2021 | 23:00

    Pa zasto nisi presekla struk skroz?! Kao u Hudinijevim izvedbama?! I onda kad se slikas u predelu stomaka se umesto stomaka vide palme, bazeni, martini..... Bas bi bila "cool fotka"!!! Sta li bi radile da nije tog fotosopa, kamera, instagrama...da pokazete....ama bas nista!!!! Da imam para da setam u Dubaiju sigurno ne bih sate proveo slikajuci se!!! Ima taj grad toliko toga da se vidi, da prosetas, da na dlanu vidis kulturu nekog drugog sveta!!! Vi se napumpate, hotel sa 10 zvezdica, povedete pomeranca da bude u svakom kadru sa skupom ogrlicom od 2000e i slikaj, slikaj,slikaj, slikaj.... Sprizicete i tih 2 grama mozga sto setate tako unakazene botoxima, filerima, jagodice, usta, grudi, zadnjica, struk, rebra, oci, obrve, perike, nokti, trepavice....ama bas nicega nema sto nije od plastike!!! Auuuuu.... Ja vas zalim!!! Ali iskreno....

  • Petar

    30. mart 2021 | 21:58

    Ma šta je David izgubio a što se ne može kupiti kod kineza?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA