≫ 

Kamin, zlato, džinovski krevet, a tek da vidite kupatilo! Zavirite u luksuzni penthaus Ace Lukasa

Pevač je otvorio varata svog stana na Voždovcu

  • 9
Aca Lukas Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Aca Lukas otvorio je vrata svog stana na Voždovcu za emisjiu "Amidži šou", u njegovom domu sve pršti od luksuza, a posebni i peronalizovani detalji svima su zapali za oko.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja, a posebnu pažnju privukla je umetnička slika na zidu, ali i šampanjac na kom piše: "Aca Lukas". U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

U stanu je još jedno kupatilo, kao i soba njegove nalsednice Viktorije. Kako izgleda Lukasov stan na Voždovcu pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Lukas posle slike sa belim prahom: Zlobnici, sad vam nije momenat da me zgazite! (AUDIO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    31. mart 2021 | 08:30

    Sve kao zive u luksuzu, a svako malo te dugovi, te izvrsitelji. Pitanje je da li je sve to bas njihovo ili sluzi samo za slikanje. Meni je bolji MOJ stan od 50 kvadrata na Vračaru 😊

  • Duki

    31. mart 2021 | 07:41

    Izvinite ali je sve pretrpano i bez ukusa. Orman do ormana bedan beo drugi braon. Haos

  • Boban

    31. mart 2021 | 05:49

    Ma sve je to na crtu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA