Darko Filipović od ušteđevine kupio dva stana u Grčkoj, živi od novog biznisa

"U tom momentu, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste"

  • 9
Bane Bojanić promocija Darko Filipović, Foto: ATA Images

Mnoge javne ličnosti sa estrada mesecima unazad kukaju zbog situcije zbog korona virusa jer ne nastupaju. Oni se žale što nemaju nastupe i ne zarađuju, dok neki od njih krše epidemiološke mere i nastupaju na korona žurkama. 

Međutim, postoje i oni kod kojih nema krize, a jedan od njih je pevač Darko Filipović

Naime, Darko je rešio da uloži u nekretnine u Grčkog, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje izdaje i od toga sebi i svojoj porodici obezbeđuje lep život.

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste…- rekao je Darko i dodao:

- Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko u emisiji Zvezde Granda specijal.

Video: Bio je jedna od omiljenih Zvezda Granda: Gde je i šta radi Darko Filipović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. mart 2021 | 12:20

    Ustedjevina, dva stana u Grckoj? Ja od moje ustedjevine mogu da kupim otprilike jedan kvadrat u selu Gornje Dragovlje kod Gadzinog Hana.

  • Kursumlija

    31. mart 2021 | 11:27

    On bre za gorivo nema , covek sipa po 500din.na pumpi!

  • Petko

    31. mart 2021 | 11:23

    Ko je ovaj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA