≫ 

Hasan o borbi sa koronom: Bolovi kao da se raspadam, nisam znao da li sam na ovom ili na onom svetu

- Osetio sam kidanje, "rastavljale" su mi se noge, ruke, kičma, glava, prsti… - rekao je Hasan

  • 12
Šabanova kuća Foto: Marko Jovanović

Hasan Dudić se već osam dana se bori sa korona virusom, pevač je bio hospitalizovan, a lekari su ga zatim pustili na kućno lečenje i njegov oporavak ide u dobrom smeru.

- Bio sam na VMA i na Infektivnoj klinici. Čuvao sam se, i svuda narodu govorio da se pazi, i mene zakači. Počela je prvo mala temperatura, pa kašljanje. Odem na VMA, ali mi ni na kraj pameti nije bio kovid 19, jer sam se pre mesec dana dva puta kontrolisao. Treći put, međutim, kad su mi rekli da je korona, kad nisam "riknuo" - rekao je pevač za "Novosti".

Hasan je opisao kakve je simtome korona virusa osećao, a sudeći po onome što je ispričao, njegovo zdravstveno stanje u početku bilo je veoma teško.

- U nedelju uveče sam ponovo radio analize, bile su dobre, večeras slede nove. Rezultati su mi k'o bog. Na vreme sam došao, i to je blaži oblik korone, ali nije bilo naivno. Osetio sam kidanje, "rastavljale" su mi se noge, ruke, kičma, glava, prsti… To su bili užasni bolovi, kao da se raspadam - rekao je Hasan.

- Onda se izgubim u nekom momentu, zadremam pa ne znam ni gde sam. Da li sam na ovom ili na onom svetu. Dolaze ti neke čudne slike, halucinacije, bože me oprosti, sa mrtvima… Sada mi je bolje - dodao je Dudić, koji je dodao da je jedva čekao da napusti bolnicu.

Video: Godina borbe za živote u crvenoj zoni VMC Karaburma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    31. mart 2021 | 19:42

    Bio juce na tv zdrav ko dren...

  • Neko iz mase...

    31. mart 2021 | 20:40

    Kako to sve njih odma prime sa laksim simptomima u bolnicama? Ko da su ko zna sta radili za ovu zemlju,ma daj bre vise... Zakasljucaju i odma bolnicki krevet...

  • zvonko

    31. mart 2021 | 19:11

    Nebitan si Dudicu .. 1 ooo ooo prelezalo pa sta sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA