Ana Korać umrljala guzu u pesak i dekolteom koji samo što ne "eksplodira" raspalila maštu

Bivša rijaliti učesnica provokativnim kadrovima obradovala je mnoge muškarce

  • 10

Bivša rijaliti učenica Ana Korać trenutno uživa u Dubaiju, a kadrovima u minijaturnom bikiniju podigla je temperaturu na ovoj vreloj destinaciji.

Ana je pozirala u pink tanga bikiniju tako da je preko bombastične zadnjice, koju je umrljala u pesak, imala samo "neprimetnu" tračicu, a kako je poznato da se ona ne libi da pokaže sve iz svakog ugla, snimkom je dodatno raspalila maštu.

Kaoraćeva je snimala svoje ogromne grudi u krupnom kadru koje je jedva "upakovala" u minijaturn bikini, pa je izgledalo kao da će svakog momenta da pokaže previše.

"Devojko izazvaćeš nečiji srčani udar", "Samo čekam da joj grudi jednog dana ispadnu dok se snima", "Prava si bomba", "Veće su ti grudi nego glava, fascinantno", "Rado bih ti pomogao da skineš pesak sa zadnjice", "Brutalno izgledaš", neki su od komentara ispod Anine objave.

Kako izgleda Ana u minijaturnom bikiniju, ali i njeni atrbuti u krupnom kadru, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastvaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA