Ovako je Mira Škorić izgledala na svadbi: Pevačica neprepoznatljiva, a svi kažu da je ćerka ista ona

Mira i Vasa iz braka koji je trajao 10 godina imaju ćerku Milicu

  • 3
Mira Škorić RTS, novogodisnji program Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, a sada na društvenim mrežama kruži fotografija sa njihovog venčanja.

Mira je na venčanju imala belu venčanicu sa kragnom, a pevačica je tada bila plava i kosu je podigla u elegantnu punđu. Ona je imala jaku šminku, a elegantnom izgledu doprineo je i crveni ruž, dok je Vasa bio u smokingu.

Fotografija sa venčanja Mire i uglednog hirurga izazvala je brojne komentare, a mnogi pišu da je njihova ćerka Milica, koju su dobili u braku, nasledila lepotu od majke.

Nakon deset godina braka Mira i Jeremić doneli su odluku da stave tačku na svoju ljubav i da se razvedu, a pevačica se nakon toga nije ponovo udavala.

Inače, Mirina ćerka Milica je student četvrte godine Medicinskog fakulteta, a srednju školu je završila kao đak generacije.

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama - rekla je ranije pevačica.

- Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - ispričala je jednom prilikom Mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    1. april 2021 | 00:41

    Lepota je stvar ukusa. Za moj ukus Mira nije lepa, ali kažu da je bila dobra supruga i domaćica, da je dobra majka , tako da je i to čini lepom. Ta lepota je važnija.

  • Pa...

    1. april 2021 | 08:23

    Sada je neprepoznatljiva... Kada se udavala licila je na sebe, a sada se operisala, mada pristojno izgleda...

  • mostar

    1. april 2021 | 09:48

    Prirodna plavuša ☺️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA