Brena uputila romantične reči Bobi, a njegov poklon za pevačicu je tako predivan i romantičan

Romantičnim kadrovima Brena i Boba su raznežili mnoge

  • 4
Lepa Brena, Boba Živojinović Foto: Instagram/lepabrenaa

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović trenutno uživaju na u Crnoj Gori, a pevčica je svom mužu uputila romantičnu poruku, a on njoj ništa manje romantičan poklon.

Naime, Brena je na svom Intsagram profilu objavila fotografiju na kojoj na doku pozira u naručju svog muža Bobe, a pohvalila se i ogromnim buketom ruža koji je od njega dobila.

Cveće je posebno dekorisano i raznobojno, a na vrhu se nalaze Brenini i Bobini inicijali, "BB", te nema sumnje da se Živojinović i te kako potrudio da jedan običan dan i bez povoda pretvori u romantičnu bajku.

- Uz dobrog kapetana svaki dan je doživljaj - napisala je pevačica u opisu fotografije.

"Kako je lepo videti vas ovako", "Izvinjavam se, ali kapetan lađe ima dobru ribu", "Prelepi ste", "Baš romantično", "Neveovatna ljubav nakon toliko godina, svaka vam čast.", neki su do komentara.

Podsetimo, tokom pandemije korona virusa Brena i Boba su period bez obaveza iskoristili kako bi se posvetili sebi i putovali. Oni su Dan zaljubljenih proveli u Majamiju, a nekoliko meseci pre toga krsarili su po "svetu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA