≫ 

Poznate žene nagrnule u Dubai: Za njih nema krize, uživaju u luksuzu, a koja najbolje izgleda?

Od minijaturnih bikinija, toplesa, krupnih kadrova oblina, fotografija u skupocenom Lambordžiniju od 250.000 evra, do rajskih pogleda iz hotelske sobe, poznate dame uživaju za sve pare

  • 14
Iva Grgurić, Snežana Borjan,Jelena Karleuša, Jana Todorović

Printkrin: Instagram/iva_grguric_official, Instagram/snezanafi, Instagram/karleusastar, Instagram/janavip2011

Poslednjih dana listajući Instagram možda ste pomislili da ste jedina osoba koja nije u Dubaiju, jer se mnoge naše poznate ličnosti baškare na ovoj egzotičnoj destinaciji, a na društvenim mrežama pokazuju luksuz u kom uživaju i svoje zmijsko telo.

Poznate dame uglavnom, iskoristile su početak proleća kako bi se odmorile i dobile željenu preplanulu boju, pa uživaju u Dubaiju, a na društvenim mrežama "žare i pale" kadrovima u bikiniju u provokativnim pozama. 

Na ovoj egzotičnoj destinaciji proteklih dana uživale su Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom, Snežana Borjan, supruga golmana Crvene Zvezde, Milana Borjana, a trenutno su tamo pobednica Zadrge 3 Iva Grgurić, kao i bivša rijaliti učesnica Ana Korać, dok se pevačica Jana Todorović baškarila u Egiptu, a na Instagramu grme vrelim kadrovima i luksuzom u kom uživaju.

Od minijaturnih bikinija, toplesa, krupnih kadrova guze i grudi, fotografija u skupocenom Lambordžiniju od 250.000 evra, do rajskih pogleda iz hotelske sobe, poznate Srpkinje uživaju za sve pare.

Iako su trenutno u Srbiji, u prethodnom periodu u Dubaiju su se baškarile i Kija Kockar, Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković, Duško Šarić i njegova supruga Nina, Radiša Trajković Đani, Sanja Marinković, Dara Bubamara...

Kako se poznate žene provode u Dubaiju i kako izgleda njihovo telo u bikiniju pogledajte u galeriji iznad, a pozate ličnosti koje su u prethodnom periodu boravile na ovoj egzotičnoj destinaciji i u Egiptu, pogedajte u galeriji u nastavku teksta:

GLASAJTE ZA ONU KOJA NAJBOLJE IZGLEDA

Video: Za 3 sata čak 300.000 pregleda: Dubai, Karleuša, roze trenerka i toples

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lele

    2. april 2021 | 13:27

    E moj Dubai na sta si ti spao... Nisi ni ti sto si nekad bio. 😶

  • Živa

    2. april 2021 | 13:22

    Za nedelju dana, neke se vrate sa desetinama hiljada dolara.Produktivnost im je na visokom nivou.

  • Zeljko

    2. april 2021 | 13:38

    Ispusene pevaljke..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA