≫ 

Igor Kojić uhvaćen kako iznosi stvari iz Severininog stana! Njen tim kaže da se iselio neko drugi

Igor Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku ispred Severininog stana dok je vukao kofere i odela na vešalici

  • 1
Severina Kojić

Severina i Igor Kojić;

Već mesecima se šuška da je ljubavi između Severine Kojić (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) došao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njenog stana u Zagrebu, a sve fotografije možete pogledati OVDE.

Naime, Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odela na vešalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su očevici za portal "24sata.hr".

To je navodno drugi put u poslednjih nekoliko nedelja da se pojavio pred Severininim stanom, nakon što ga tamo nisu videli skoro godinu dana.

Brzo se oglasio Severinin PR tim koji tvrdi da je stvari iseljavala rođaka pevačice, Mia Popović.

- Jedino seljenje koje je bilo ovog vikenda je ono Severinine nećake, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredni Severinin komšiluk, tačnije preko puta Severinine zgrade - rekli su iz PR tima pevačice.

Severina i Igor se već duže vreme nisu pojavljivali u javnosti zajedno, a čak su i obrisali većinu zajedničkih fotografija s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje ćute, a najnovije informacije o njihovom odnosu pružio je Igorev otac Dragan Kojić Keba.

- Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovom braku događa, ne razgovaram s njima! Niti treba da se mešam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira da dolazi u skorije vreme, ali to je njena stvar - rekao je Keba u decembru prošle godine.

- Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade - zaključio je tada Keba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA