≫ 

"Kakva lepotica vodi vremensku prognozu": Zamenila je poznatu voditeljku i odmah šarmirala gledaoce

Anđelkovićeva je svojim osmehom i nenametljivim stavom oduševila brojne gledaoce

  • 16
Sara Anđelković

Sara Anđelković, Printskrin: TV Prva

Nakon svima dobro poznatog lica, Ksenije Bujišić, voditeljka vremenske prognoze na Prvoj televiziji je mlada i perspektivna Sara Anđelković.

Sara svakog jutra pozdravlja gledaoce i prenosi im kakav dan ih očekuje, kao i kakvo će vreme biti u danima koji dolaze, a njena harizma nije prošla nezapaženo.

Anđelkovićeva je svojim osmehom i nenametljivim stavom oduševila brojne gledaoce, a koliko voli svoj posao, neretko ističe i na društvenoj mreži Instagram.

- Osmeh još od 6 jutros, tako je to kod nas! Danas malo sunca, snega, kiše - baba Marta u punom sjaju - napisala je Sara u jednoj objavi na Instagramu, prošlog meseca, a njeni pratioci su potvrdili da je veoma pozitivna i da je pravo osveženje na TV ekranima.

Kako izgleda prelepa voditeljka sa Prve televizije, pogledajte u galeriji:

"Koliko slatka i prirodna devojka", "Zaista je uvek nasmejana, toliko milo i fino stvorenje", "Tvoj osmeh vredi milion dolara", "Kakva lepotica vodi vremensku prognozu...", "Prelepa", samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA