≫ 

Tamara prvi put o snimku na kojem joj prete i Velji Nevolji: "Ako je njima to zabavno, što da ne?"

"Ne pozajmljujem novac, to je neka fora, ja bih rekla glupa fora"

  • 18

Bivša rijaliti učesnica, intrigantna Tamara Đurić, nedavno se našla u žiži interesovanja javnosti nakon što je na Tviteru objavljen snimak njenog razovora sa nepoznatim momkom koji joj je tom prilikom pretio, pominjući da Tamara navodno duguje novac Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

Tamara sada prvi put objašnjava o čemu se radi i ističe u kakvom je odnosu sa izvesnom grupom i pojedincima koji se pominju.

Takođe, Đurićeva iskreno priča i o raskidu emotivne veze sa partnerom Nikolom, sa kojim je pre tri meseca dobila ćerku Tamaru. Njih dvoje zajedno obavljaju roditeljske obaveze, a Tamara ističe da bi volela da mala Tamara bude njen klon.

- Volela bih da bude lepa na mene, da bude pametna na mene, da bude hrabra na tatu i da bude vredna na tatu. Ne bih volela da nasledi od Nikole nešto, a od mene, volela bih da je kolniram - rekla je Đurićeva za Telegraf.rs i dodala da je vezu sa ocem svog deteta okončala nakon nesuglasica koje su imali.

- Nikola i ja smo prestali da živimo zajedno, na neki način smo se razišli. Ništa se nije desilo, došlo je do nekoliko nesuglasica, nema potrebe da se ni oko čega svađamo, Nikola i ja odlično funkcionišemo ovako, kao roditelji i i isto tako mislim da ne treba da se odlaže nešto što prosto ne ide svojim tokom - rekla je Tamara i dodala:

- Ako ti se nešto ne sviđa i nisi zadovoljan treba da prekineš, a ne da odlažeš i čekaš da dete to kasnije shvati, pa da mu kasnije bude teže i ne samo dete, nego i da meni kasnije bude teže i njemu. Dok smo dobri, dok dobro funkcionišemo kao roditelji, to je sve okej, ali zajednički život nam nije pošao za rukom i mi smo ga prekinuli, bez ikakvih rasprava, svađa, ružnih reči, uvreda, ne daj Bože, udaraca...

Tamara je prokomentarisala snimak na kom joj neko preti i traži da vrati 200 evra Belivuku, a ona mu na uvrede uzvraća istom merom. Tokom razgovora sa Đurićevom dotakli smo se i njenog bivšeg dečka, negadašnjeg vođe navijača Partizana, Radeta Petrovića, kog je, o čemu svedoče snimci, Velja Nevolja maltretirao.

- Malo sam bila vulgarna na tom snimku, ali prosto, morala sam da uzvratim, to je onaj moj kosovski mentalitet, da ja odmah uzvratim istom merom. U principu ja ne znam ko su ti ljudi, oni su pominjali neke ljude, ali niko se meni nije predstavio da mi kaže ko je. Ja sam to onako, vratila istom merom - rekla nam je Tamara.

- Verujem da je to neka klinačka fora, pominjala se neka cifra od 200 evra: "Da vratiš 200 evra...". Ne pozajmljujem novac, to je neka fora, ja bih rekla glupa fora, ali hajde, ako je njima to zabavno zašto da ne. To su verovatno neki adolescenti u pitanju, ne bih se ja previše time bavila - ispričala je ona.

- Ne postoji ništa što bi moglo da spoji mene i Veljka Belivuka, mi se ne poznajemo, nijedna spona nas ne sastavlja, tako da verujem da taj momak nema veze sa tim snimkom - dodala je Đurićeva.

Na pitanje da li pretnje upućene njoj imaju veze sa njenim bivšim dečkom Radetom, kao i da li je ona sada u kontaktu sa njim, s obzirom na to da ima komentar i mišljenje o svemu, Tamara je neočekivano odgovorila:

- Ne bih na to pitanje da odgovorim, to je moja prošlost, da pričam o bivšim momcima i o bivšim ljubavima od pre deset godina. Nije ni vreme ni mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahaha

    7. april 2021 | 11:34

    Pa ne moze da lici na tebe, jer ti ne licis na sebe... To je problem kod svim mama koje su promenile svoj licni opis.

  • 🙃

    7. april 2021 | 11:24

    U kom univerzumu si ti lepa i pemetna??

  • Petar

    7. april 2021 | 12:18

    Da da, zivis posteno od vazduha, evo verujemo ti ali elitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA