Trudna Nikolija donela odluku zbog bebe, sklanja se kod Vesne na Bukulju: "Relja je zabrinut"

- Nije to ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu trapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno - rekao je izvor

  • 8
Relja Popović, Nikolija Jovanović Relja Popović, Nikolija Jovanović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Nikolija Jovanović, kako pišu domaći mediji, mora strogo da miruje tokom druge trudnoće, te ona i njen izabranik Relja Popović sa ćerkom Reom vreme često provode na Bukulji, u kući Nikolijine majke Vesne Zmijanac.

Vesna, kao i Relja, trude se maksimalno da se brinu o Nikoliji i da sve obaveze preuzmu na sebe.

- Nije to ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu trapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikoliji desna ruka, dosta joj je pomogla i do sada u čuvanju Ree, a sada trči oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuću unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba - rekao je izvor za "Svet".

- Odu i oni kod nje na Bukulju, pa uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sada desiti. Malo ih je iznenadilo, ali jako su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu - rekao je izvor.

- Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu kako se oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško - dodao je izvor za gorepomenuti list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glorija

    3. april 2021 | 19:23

    I ja sam trudna. A da, to nikoga ne interesuje, jer ja nisam VIP.

  • Lako mi je za nju....

    3. april 2021 | 20:32

    Ee blago njoj kad ima ko da joj titra....

  • MALI PERICA

    3. april 2021 | 20:35

    Jaka stvar nego jel ona zna ko je cale tog mladunceta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA