Ivan Gavrilović o vezi s Marijom Milošević: "Bili smo zatvoreni po tri dana, htela je da pobegne..."

- To je bila zabranjena ljubav, sigurno. Ja nisam bio iz tog njihovog sveta, bio sam tu neplanirano - rekao je denser

  • 9
Ivan Gavrilović, Marija Milošević Ivan Gavrilović, Marija Milošević, Foto: Nikola Tomić, Youtube/Azra Redžić Radulović

Denser Ivan Gavrilović, koji je sada u rijalitiju "Parovi", bio je u vezi sa Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i Mire Marković.

Javnost bruji o detaljima života porodice Milošević zbog serije "Porodica", koja je ove nedelje emitovana na RTS , a Gavrilović je u rijalitiju "Parovi", otkrio zanimljive detalje iz perioda kada je bio u vezi sa Marijom Milošević.

- Meni je bilo jako neprijatno, policajci su morali da nam donose sve živo. To je sve bilo normalno - počeo je Ivan, a potom ispričao zašto je njihova veza prekinuta.

- Tada su bile priče da sam ja bio "ubačeni element" jer su mislili da ja radim za nekoga. Bila je jedna večera posle koje smo završili vezu. To je bila zabranjena ljubav, sigurno. Ja nisam bio iz tog njihovog sveta, bio sam tu neplanirano. Ona je htela da pobegne iz tog sveta. Bilo je situcija kada smo bežali, odemo kod mene na par dana. Jake su to frustracije, ali živelo se...Sediš kući, sve je bilo u fulu. Mi smo uživali. Imali smo i neke planove, ali je to posle bilo završeno. Ima tamo hiljadu sobu, imali smo odnose tamo...  - ispričao je Ivan.

"Da li ste pričali o deci porodici", interesovalo je ukućane vile "Parova".

- Nismo planirali porodicu tada, ona je imala 30 godina. Bili smo svesni da ne možemo da izdržimo u toj vezi. Bilo nam je lepo, ona je mnogo volela muziku. Slušala je nas dens, i strane pesme isto. Imali smo neke zajedničke teme uvek.

"Kako se ljubi Marija, da li bolje nego Milijana?", pitao je Milutin Radosavljević Mili, misleći na Milijanu Bogdanović, sa kojom Ivan ima aferu u rijalitiju.

- Pa super, ali nije bolje. Do sad s kim sam se u životu poljubio, najlepše je sa Milijanom - odgovorio je Gavriilovć pa nastavio:

- Imali smo sve živo, posluženje, ljudi su nam donosili klopu, dvodvoravali se njoj. Donosili nam hranu u krevet i tako dalje...Služavke su uvek spremale nešto. Sve je bilo po našem.

"Kakav je bio seksualni odnos sa Marijom?", pitao ga je opet Mili.

- Glupo mi je da pričam o tome. Baš bezveze. Bilo je okej. Mi smo više vodili ljubav pričajući, provodeći večeri tako što smo izlazili, a ne seks. On je bio na desetom mestu, ta ljubav je bila... Bili smo zatvoreni po tri dana u vili, budemo sami, zezamo se, vodimo ljubav, bijemo se, šibamo, sparingujemo kao, zezali se... - zaključio je Gavrlilović.

Video: Zvezda serije Porodica Tijana Marković nam je otkrila kome je posvetila ulogu Marije Milošević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    3. april 2021 | 13:11

    Da je ovaj denser čovjek do doručka, nikada ne bi pričao ono što je glupost. Pa ova ga žena ignorise 3 decenije. Imaš li i malo mašte, Bog ti pomogo?

  • Uh!

    3. april 2021 | 13:41

    Evo vidjesmo kakav si kao covjek! Poznala te ona, ali ne znamo u sta se zaljubila. I ne hvali se "muskarcino", je li ti ikad iko rekao da je to sramotno?!

  • Jagodinka Simonović

    3. april 2021 | 15:28

    Gavrilović je dosadniji od korone. Koga više interesuje... Snimio 200 na sat pre 30 godina i sutra će biti kandidat za nacionalnu penziju. Horor!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA