Branka: Darko nije ostavio Lorenu samu! Ana: Ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima

- Darko je proveo ceo dan sa Lorenom do uveče, do 10 sati, i onda je otišao na neko slavlje kod prijatelja, da ih ispoštuje - rekla nam je Branka

  • 16
Branka, Darko Lazić  i Ana Sević Foto: ATA Images, Printskrin: TV Prva

Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića za Telegraf.rs tvrdi da njen sin pre više od mesec dana nije ostavio ćerkicu Lorenu sa njom i da se tada nije vrato kući dva dana, kao i da je Ana Sević tada zaista došla u Brestač po ćerku iako je trebalo da je Darko vrati kod majke.

Naime, prema pisanju medija, Darko je nakon provedenih sat vremena sa Lorenom u Brestaču navodno otišao da peva, dok je njegova ćerka ostala sa bakom Brankom. Navodno se tada Ani nije javljao na telefon dva dana, a po dogovoru je trebalo da vrati Lorenu u Beograd, pa je pevačica tada htela da zove policiju, ali je odlučila da ipak sama ode po ćerku.

Međutim, Branka tvrdi da je Lazić ceo dan bio sa Lorenom, da jeste otišao na jednu privatnu proslavu uveče, ali da se vratio tokom noći i da je naredni dan poroveo sa ćerom, a uprkos dogovou da je on vrati u Beograd, Ana tada došla po nju u Brestač.

- Darko je proveo ceo dan sa Lorenom do uveče, u 10 sati je otišao kod prijatelja da ih ispoštuje, mislim da je u pitanju bilo rođenje deteta, Darko se sutradan vratio. Nije istina da je Lorena provela dva dana sa mnom bez Draka, On je proveo ceo dan sa Lorenom do uveče i sutradan, odnosno u toku noći kad je došao sa slavlja naspavao se i bio je sa njom - rekla je Branka za Telegraf JESTEST.

Lazićeva majka je ispričala da su se Ana i Darko tada dogovoarali kada će on Lorenu da vrati u Beograd, ali da je Sevićeva došla u Brestač po nju.

- Ana jeste došla po Lorenu zato što je rekla Darku da je dovede u nedelju, a Darko je njoj rekao: "Nek ostane kod mene bar do ponedeljka", jer je Ana nju pustila u subotu kod nas, a ne u petak - rekla nam je Branka i dodala da je Lorena plakala kada je saznala da joj je deda Milan Lazić preminuo, a ne jer ju je Darko ostavio.

- Nije tačno da je Lorena plakala, Lorena jeste malo plakala kada je saznala da joj je deda umro, plakala je 15, 20 minuta, ne znam tačno, ali smo je smirili, mislim velika je, shvatila je to, ali nije plakala što Darko nije tu - zaključila je Branka.

Kontaktirali smo Anu ovim povodom, a ona nam je rekla:

Slatko se ismejah... Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, "imaju tako retku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu"?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slucaj i koji će se sa akterima družiti na sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    4. april 2021 | 16:03

    Pa šta i da je malecka dva dana provela sa babom....to joj je baba,tatina mama......

  • PuLe

    4. april 2021 | 16:15

    Ova Ana je neverovatna žena. Sačuvaj me Bože takve žene u prečniku od 50 km. Zlo!

  • Mislim

    4. april 2021 | 18:31

    Da ova Ana namerno pravi scene samo da bi se pisalo nesto o njoj kao ona je neka licnost..zbog ovakvih zena imam strah da se ozenim ☝☝

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA