≫ 

Karleuša se pojavila u moćnim Versaće "krpicama", a na glavi ima detalj za kojim će devojke poludeti

Pevačica je blistala ispred studija, a na snimanju se prvi put srela sa Marijom nakon što ju je otpratila na Instagramu

  • 45

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) nakon duže pauze koju je ekipa imala, pojavila se na snimanju emisjie "Zvezde Granda" u kombinaciji od koje je prisutnima zastao dah.

Jelena je stigla nekoliko minuta pre snimanja, a dovezao ju je njen prijatelj i saradnik Zoran Birtašević. Ona je strpljivo pozirala okupljeni pripadnicima sedme sile, ali nije bila raspoložena za izjave.

Karleuša je na sebi imala šarene Versaće pantalone i top, a stajling je upotpunila belom torbicom i sandalama u istoj boji sa detaljima "zlatnih lanaca". Ona je u kosi imala ukras, "morsku zvezu".

Jelena je na istakla svoje obline, a mnogi komentarišu da je stajling pun pogodak. Ona je bila i vidno raspoložena, a kako i ne bi kad je nedavno došla sa odmora i izgeda odlično.

Inače, na snimanju emisije Marija Šerifović i Jelena srele su se prvi put nakon disvalifikacije Vanje Knežević. Tada je Jelena otpratila Marju sa Instagrama, a kako izgleda, sudeći po objavama na zvaničnoj stranici emisjie, one su i dalje drugarice i zabavljaju se dok snimaju.

Podsetimo, kada je Mraija stgla na snimanje pitali smo je da li će se pozdraviti sa Jelenom na šta nam je ona dogovorila:

- Ja se radujem susretu sa svim svojim kolegama i sa svakim kolegom sa kojim unutra sarađujem i radim, nemam problem da se pozdravim. To je moj stav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    5. april 2021 | 17:24

    Jeste li culi za izraz luda nasta ? Ovo je pravi primer. Zeno obuci se kako dolikuje Aman !!!

  • Fiona

    5. april 2021 | 17:21

    Zumirate samo lice,.bez plasta nadogradjene kose i vidite sredovecnu zenu, sa podocnjacima, malo umornog izgleda!! Od prirode se ne moze pobeci!!

  • djenka

    5. april 2021 | 17:43

    Umorno lice žene u 40-im sa jako puno šminke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA