• 7

Srceparajuća objava uplakane Nikoline: Čekao je da me poslednji put vidi, zamahnuo repom i umro...

- Čovek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži, je osuđen. Za mene sramotno malo - deo je njene objave

  • 7
Nikolina Pišek

Nikolina Pišek / Foto: Nikola Tomić

Nikolina Pišek dočekala je dan da bude osuđen čovek koji je odgovaran za smrt njenog nekadašnjeg ljubimca, psa Tajsona.

Naime, poznata Hrvatica objavila je sliku na kojoj u rukama drži urnu sa pepelom svog nekadašnjeg ljubimca, a istakla je da plače dok piše ovu poruku.

- Ovo je Tajson. Moj mali pas koji je umro pre sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla da podnesem pomisao da ga fizički odrstanim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon 7 godina - započela je Nikolina.

- Čovek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži, je osuđen. Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzovati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada “humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti - nastavila je.

- I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me poslednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobeđuje. Kad tad. I da nisi otišao uzalud. Nema ih više. I javite mi kome je pomoć preko potrebna. Taj novac od presude je za to - napisala je Nikolina u opisu fotografije.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kučkar

    Bravo za objavu, razumem i saosećam.

  • Hodajuce mumije

    Stari Egipcani su dobili konkurenciju zahvaljujuci estetskim hirurzima.

  • N

    Boze,ova zena se izoblicila

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima