≫ 

"Ćaletov sin" vozi po šinama usred Beograda: Oduzeta mu dva "poršea", ali se bahati momak ne smiruje

Keljanović je na svom Insta-storiju objavio snimak na kojem vozi kroz Nemanjinu ulicu u centru Beograda i tom prilikom ide preko tramvajskih šina

  • 40

Nikola Keljanović, poznatiji javnosti kao "ćaletov sin" i vozač zlatnog "poršea", ne prestaje da šokira svojim postupcima. Iako je već nekoliko puta uhvaćen u bahatoj vožnji, te su mu oduzeta dva automobila marke "porše", on ne namerava da stane, već je ovog puta divljao nasred Beograda.

Naime, Keljanović je na svom Insta-storiju objavio snimak na kojem vozi kroz Nemanjinu ulicu u centru Beograda i tom prilikom ide preko tramvajskih šina.

Na snimku se čuje i glas njegovog prijatelja, a njih dvojica u šaljivom tonu komentarišu kako ljudi treba da se sklone i kako je sledeća stanica Slavija.

"Ubiće nekog", "Da li je ovaj dečko normalan", "Kako on i dalje vozi bez dozvole", "Šta je ovo, kakva je ovo bahatost", samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsetimo, nakon što mu je 21. februara u Novom Beogradu oduzet automobil Porše panamera, prepoznatljiv po zlatnoj boji, Nikoli Keljanoviću je 23. februara oduzet još jedan auto.

Naime, njega je policija zaustavila u džipu Porše "kajen", pošto isti ima zatamljena stakla.

Vozilo je, zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere.

Video: Vlasnik zlatnog poršea otkrio kako živi: Brza vožnja, lake žene, poštuju me zbog novca...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA