≫ 

Posle 31 godine Lepa Brena ponovo na koncert sleće helikopterom, ali ovaj put pravo u Studio

"Mnogo je lakše i praktičnije doći na koncert helikopterom umesto automobilom", našalila se Brena prilikom snimanja

  • 5
Lepa Brena Lepa Brena / Foto: ATA images

Pre nešto više od tri decenije sletela je helikopterom na stadion Vasil Levski u Sofiji, i time zadala domaći zadatak mnogim svetskim zvezdama tog vremena.

Scena u kojoj Lepa Brena izlazi iz letelice dok publika u transu peva njene pesme, ušla je u istoriju regionalne muzičke scene, a ove subote Brenin dolazak u emisiju Studio na RTS 1 ući će u istoriju televizijskog programa na ovim prostorima: Brena će ponoviti čuvenu scenu i helikopterom sleteti u emisiju 10. aprila u 21 sat.

"Mnogo je lakše i praktičnije doći na koncert helikopterom umesto automobilom", našalila se Brena prilikom snimanja legendarne scene, dok je izlazila na pistu sa natpisom "Studio".

Za potrebe emisije Studio, Lepa Brena je nakon pauze od godinu dana ušla u muzički studio, i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.

- Za ovakvu jednu emisiju zaista se treba pripremiti, treba biti kreativan, treba uneti dosta duše i dosta emocije, i ja mislim da će publika prepoznati svu našu ljubav i naš trud da im prikažemo nešto što se razlikuje od svega do sada i što ima jedan drugačiji pristup - rekla je Brena i dodala:

- Ova emisija ima jedan viši produkcijski nivo i obraća se ljudima na drugačiji način. Suština je da širimo muziku, dobre vibracije i ljubav među ljudima koji se bave ovom vrstom umetnosti.

I tu iznenađenjima nije kraj: drugi gost Studija je Ivan Tasovac, dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, čovek koji je uspeo u gotovo nemogućem - da približi klasičnu muziku onima koji je nikada nisu slušali. Posle dvadesetogodišnje pauze ponovo je seo za klavir, i u produkciji Skymusic Entertainment nastale su dve zanimljive i neobične kompozicije koje će odsvirati uživo u Studiju: obrada Mocartovog "Turskog marša" objedinjena sa Bella Ciao – himnom slobode duha, kao i Gnossienne No.1 Erika Satija, u kojem nije promenjena nijedna nota, ali mu je dodata autentična ambijentalna i "chill" atmosfera.

Ne propustite spektakularni muzički šou Studio ove subote u 21h na RTS 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA