Peji 20 godina mlađa žena svaki dan obuva čarape, a on njoj pere kosu: "Mi volimo tu blizinu!"

- Meni je tada puno srce. Ona mi pruža ljubav, ja ću dvaput više. Spreman sam na sve - rekao je voditelj

  • 5
Zoran Pejić Peja i supruga žena Dragana Dragana i Peja / Foto: ATA Images

Zoran Pejić Peja (56) nedavno je iznenadio ljude izjavom da mu žena Dragana svakog dana obuva čarape, a sad kaže šta on radi za nju.

- Mi osećamo dva tela i jednu dušu. Mi gledamo jedno drugom da ulepšamo život. Ja kada se spremam, moja Dragana je uz mene, ona meni pomaže da obujem i čarape, zovemo jedno drugog 'šaci', ona mi spremi i odelo. Obula mi je čarape i danas. Ona učestvuje u oblačenju jer mi volimo tu blizinu. Ja njoj operem kosu, stavim joj balzam, to je čin ljubavi. Meni je tada puno srce. Ona mi pruža ljubav, ja ću dvaput više. Spreman sam na sve - rekao je voditelj.

Dragana je 20 godina mlađa od Peje koji kaže da nju voli više nego što je voleo bivšu ženu Zlatu Petrović.

- Zlata zna to. Ona je milion puta rekla: 'Nisi me ni 10 posto voleo kao Draganu', i to je istina. Mi nismo znali gde udaramo, bili smo mnogo popularni. Sve ima svoje, mi kako sazrevamo, možda više volimo. Zlata je rekla da je više volela Hasana, ja nemam kompleks oko toga, sve sam rekao - kazao je Pejić u Pulsu Srbije.

- Ne možete kontrolisati vreme i ljubav. Tu nema godina. Niko od lepog nije pobegao. Mi smo jako skladni, pet godina smo u braku. Osećam se kao da sada započinjem život, da imam njenih 27 godina. Ja imam putujuću kuću, mi sednemo i ja 12 sati vozim i uživam, ne osećam umor. Postojao je moj život kad smo pokojni Šaban i ja celu noć bili u kafani, da sve potrošim što zaradim, to je ostalo iza mene, ali sam morao i to da prođem. Ako ne prođete to u mladosti, život traži da to uradite u starosti. Čovek je najsrećniji uz osobu koja ga voli i ceni - zaključio je Peja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA